Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2015 #236712 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Siema ! Mam problem z steam od kilku dni miałem problem bo nie działało mi nic tylko biblioteka gier rynek/pw po za tym wielkie gówno. Dziś postawnowiłem uninstal zrobić i zainstalować jeszcze raz po un przyszedł czas na install i teraz mam taki problem że steam nie chce mi "połączyć się z netem" http://scr.hu/2k8q/tlnl0 Reset neta, pc nic nie daje Jeżeli nie ten dział proszę o przeniesienie ale nie ma działu "Problem Steam" są tylko do cs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Detroit Napisano 5 Stycznia 2015 #254229 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Wejdź w opcje Steam i sprawdź, czy nie bierzesz udziału w beta testach. Jeśli tak, to anuluj udział we wszystkich testach i zresetuj Steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2015 #254241 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Wyłącz firewalla i antywirusa i wtedy sprawdź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2015 #254275 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Wyłącz firewalla i antywirusa i wtedy sprawdź. nie pomogło Wejdź w opcje Steam i sprawdź, czy nie bierzesz udziału w beta testach. Jeśli tak, to anuluj udział we wszystkich testach i zresetuj Steam. Jak mam wejść w opcje steam jak ja nawet go odpalić nie mogę włączam steam on niby się aktualizuje i mi wyskakuje ten błąd co w zdj. jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2015 #250033 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Usuń tego Steama, pobierz ponownie i zainstaluj na innej partycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2015 #250018 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Usuń tego Steama, pobierz ponownie i zainstaluj na innej partycji. Innej Partycji ? hmm? nowy folder czy coś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Detroit Napisano 5 Stycznia 2015 #254398 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Nie pisałeś nic, że nie możesz włączyć Steam. Partycja to jedno z podstawowych pojęć odnośnie komputerów. Jeśli nie wiesz co to jest, to tutaj możesz poczytać: http://pl.wikipedia.org/wiki/Partycja_podstawowa Partycje znajdziesz w menu Start > Komputer (dla Windows 7). Wygląda to tak: http://scr.hu/28nk/ht6py Musisz sprawdzić, na której partycji masz zainstalowany Steam, odinstalować go i zainstalować ponownie na innej partycji. Jeżeli na komputerze masz jedną partycję, to nie da rady wykonać tej czynności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2015 #254787 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Jeżeli chodzi o zainstalowenie na innym dysku to też nie idzie ma ktoś coś jeszcze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2015 #254795 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=7333-UAXB-2919 Jeśli masz czas możesz też zrobić reinstal Windowsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UnT[t] Napisano 6 Stycznia 2015 #254796 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Może przywróć system lub sformatuj kompa,ważne rzeczy sobie zapisz na czymś, od czasu do czasu dobrze przeczyścić kompa, format na pewno by już pomógł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2015 #254811 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Właśnie bardzo nie chce robić reinstala windowsa bo bardzo nie mam kiedy to zrobić a szkoda mi czas marnować na to spróbuje jeszcze ten system wrócić. Edit @@@ Przywracanie systemu powiodło się! ) Dziękuje osobom które chciały pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 8 Stycznia 2015 #256173 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Elektronika" do "Problemy z Counter-Strike". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Stycznia 2015 #257678 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Czyli problem rozwiazany działa? Czy tylko przywracanie się udało , bo widzę pewną niejasność ? a tak szczerze mówiąc do podziękowania osobą które pomogły , służy ta zielona strzałeczka "kilk" i to jest tak jak byś powiedział dziękuje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 12 Stycznia 2015 #258078 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Problem rozwiązany, więc temat zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 12 Stycznia 2015 #258079 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi