Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2015 #254022 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Witam w 6 odsłonie Q&A. Przez najbliższe 4 dni będziecie mieli możliwość zadawania pytań byłemu Super Adminowi, a obecnie Emerytowi - @BounDerowi. Kilka informacji: 1. Każde pytanie poprzedzamy prefiksem [P], a odpowiedź [O] Przykładowe pytanie: [P] Ile płatów wchodzi w skład mózgu? Przykładowa odpowiedź: [O] 5. 2. Pytania można zadawać do godziny 00:00 w piątek. Pytania po tej godzinie nie będą brane pod uwagę. @BounDer odpowie na Wasze pytania do piątku do godziny 24, tworząc temat i nominuje kolejną osobę. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 4 Stycznia 2015 #254050 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 [P] Ile masz lat? [P] Ile ważysz/mierzysz? (prawdziwa odp.) [P] Pracujesz? Jeżeli tak to gdzie? [P] Uważasz, że wytrzymałbyś ze mną dłużej niż 10 sekund na ringu? :rofl: [P] Masz dziewczynę? [P] W jakie gry grasz? [P] Uprawiasz sport? [P] Umiesz tańczyć? [P] Co Cie skłoniło do oceniania mnie na SB nie znając mnie? (wiesz o czym mówię:>) [P] Czy wiesz, że masz głos jak koza? [P] Skąd wziął się Twój nick? [P] Odpowiedziałeś szczerze na wszystkie pytania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2015 #254337 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 [P] Czy jeszcze kiedyś będziesz chciał dostać rangę funkcyjną? [P] Dlaczego zrezygnowałeś z S@? [P] Z kim poszedłbyś na browca? [P] Miałeś na innym forum rangę funkcyjną, czy tylko na tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2015 #254358 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 [P] Jak masz na imię Dawidzie? [P] Kto z sieci jest super i czemu tą osobą jestem ja? [P] Lubisz gardzić ludźmi i ich wyzywać? (Retoryczne pytanie, mamy takie same hobby hehe) [P] Kogo chciałbyś usunąć z Multi-Head'a w trybie natychmiastowym? [P] Podoba Ci się jakaś kobieta z sieci? [P] Budzisz się rano pomiędzy @555_dni, a @aquax. Co robisz? :rofl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 5 Stycznia 2015 #254389 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 [P] Kogo z użytkowników wysłałbyś do... ...Jednego z dziesięciu? ...MMA? ...Trudnych Spraw? ...Warsaw Shore? ...Rolnik szuka żony? ...Dlaczego Ja? [P] Zagrał byś ze mną w Piłkę Nożną ? [P] Co byś zrobił jak by się chciał z tobą bić @555_dni ? [P] Kiedy masz urodziny ? [P] Zawdzięczasz coś @aquax ? [P] Poszedł byś ze mną na Piwo ? [P] Nominujesz mnie do następnej odsłony Q&A ?, proszę :db: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 5 Stycznia 2015 #254455 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 [P] Kogo z użytkowników wysłałbyś do... ...Jednego z dziesięciu? ...MMA? ...Trudnych Spraw? ...Warsaw Shore? ...Rolnik szuka żony? ...Dlaczego Ja? [P] Zagrał byś ze mną w Piłkę Nożną ? [P] Co byś zrobił jak by się chciał z tobą bić @555_dni ? [P] Kiedy masz urodziny ? [P] Zawdzięczasz coś @aquax ? [P] Poszedł byś ze mną na Piwo ? [P] Nominujesz mnie do następnej odsłony Q&A ?, proszę :db: :facepalm: [P] Wyjdziesz kiedyś z tego golda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 7 Stycznia 2015 #255625 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 [P] Jak na Imię miała twoja pierwsza Miłość? [P] Planujesz w przyszłości powrót do Administracji? [P] Jak często myślisz o tym co będzie jutro? [P] Jaki jest twój ulubiony sport i dlaczego? [P] Jakie słowo wypowiadasz najczęściej? [P] Myślisz powtórzyć jakiś ciekawy żarcik na TS'ie? [P] Jeżeli szampon(y) do włosów mają różne kolory, to dlaczego każdy z nich pieni się na biało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Stycznia 2015 #255626 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 [P] Kogo z użytkowników wysłałbyś do: Jednego z dziesięciu? MMA? Trudnych Spraw? Warsaw Shore? Mam talent? Dlaczego ja? [P] Jak oceniasz stan serwerów po zmianie hostingu? [P] Macie już jakieś pomysły dotyczące nowych serwerów? [P] W ostatnim czasie skurczyło się grono S@, macie w planach mianowanie kogoś tą rangą, czy nie? [P] Kiedy postawisz mój kochany aim/awp/fy ? [P] Jest możliwość powstania serwera 1.6 TP only Steam? [P] Czemu nowy nick? [P] Ile masz lat? [P] Masz jakieś plany na przyszłość? [P] Rozumiem, że pracujesz, a więc spełniasz się zawodowo, czy chciałbyś coś zmienić? [P] Ulubiona potrawa? [P] Kawa czy herbata? [P] Jakiego rodzaju muzyki słuchasz? [P] Ulubiony kawałek? [P] Co o mnie sądzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 7 Stycznia 2015 #255804 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 [P] Ilee masz lat? [P] Jakie uczucie bylo s@ dla takiego mistrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 10 Stycznia 2015 #257032 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi