Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Trucizna u Stalkera

FILO

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam mala propozycje zeby zmniejszyc delikatnie damage zabierane przez trucizne u Stalkera lub na wprowadzenie ograniczonej ilosci strzalow z tej kuszy np 10 na runde  zeby nie spamowali ciagle trucizna :) co wy na to?

Stalker był już wielokrotnie zmieniany i wogóle nie było z nim problemow oczywiście do pewnego czasu. Widzę, że już znowu powraca dyskusja na temat stalkera i będzie płacz. Ja osobiście uważam że jest wszystko w porządku i nie trzeba nic zmieniać zostawić wszystko tak jak jest. Tyle ode mnie.

Cruzen tobie wiemy ze odpowiada stalker bo nim grasz niech sie inni wypowiedza:) bo spamowanie trucizna z tak mocnym damagem i dotego granatami to kazdy potrafi :) niechce skasowac klasy tylko delikatnie ja zmodyfikowac gdyz wydaje mi sie ze jest denerwujaca :)

Prosciej byloby zrobic blokade dla tych perkow dla klasy stalker. bo sensu nie ma jak gosc nic innego nie robi tylko kampi i rzuca HE z ktorego ma 1/1 i autonamierzanie.

A jak zostaja HE to zabrac mu calkowicie ta chmure i dac Kose 1/1. Buguja na resp te chmury ale ciezko zlapac kto bo nie zabijaja tylko zabiora 90% hp . po 2 laguja te chmury a pozniej bany za ping.  

mozna tez oddac mu glowe :)

Dokladnie, tez jestem za tym lub dac jednego granata a nie co iles tam sekund, albo zeby chociaz te granaty sie nie przylepialy bo to jest masakra.. Nie dosc, ze trucizna w cb walnie, to jeszcze granat pod nogi a jak jakims cudem to przezyjesz to dobije p90.. :P Ja bym go jakos oslabil bo porazka ;)

według mnie granat co 15s i blokada tg oraz ps dla stalkera bo w tym momencie to jest klasa jednego perku porażka.. To by było najbardziej sprawiedliwe 

a wypowiadanie się osób które nim grają mija się z celem..

Jak dla mnie trucizna zostaje, ale trzeba wywalić TG z serwera. A PS zmniejszyć do 1/4. 

skoro jest jakieś poparcie tej wypowiedzi to ja też się dołączam 

jestem za tym pomysłem

ale też wydłużył bym czas na granata o 5 s

Tg nigdy nie wywala z serwera bo inne klasy-morderca także bazują na int. ;) Ale zrobić np tak jak ma morderca. Np. Te 3 granaty na rundę. Nawigacja granata niech zostanie, a chmurę dmg zredukować

Moim zdaniem albo ograniczyć he badź zredukować ilość strzał.

Lub jak napisał Dwa Grosze usunąć tg i zredukowac ps ale watpie by to nastapilo ;/ 

Lub jak ktoś napisał wcześniej zablokować tg i ps + beton bo taki stalk z betonem co runde tez nie jest za ciekawy ;/ 

Stalker i tak ma dużo za dużo więc taki granat co 20 sekund i 3 chmurki na rundę byłoby spoko :]

Nie wiem jak ktoś może nie widzieć że ta klasa jest za mocna.. lub inaczej nie za mocna tylko zbyt prosta.. 4 klik! 3 klik! 4 klik! 3 klik! non stop całą rundę.. heh

Nie nie, perkow nie wywalac, bron boze.. TYlko ograniczyc te granaty albo trucizny :) Perki sie przydaja tez na innych klasach, z tego sie fraguje, a tak jak mowie, przynajmniej ten czas w granatach wydluzyc :) Albo inna alternatywa, zabrac p90 badz ta druga bron :)

STALKER?

To powinna być klasa Super Premium.

Naprowadza HE + co 15 sek, strzała co 10sek +int do tego, nie ma głowy, 2 bronie . 

Klasa z TG niszczy całą zabawę. TG z serwera nie usuną bo jest to jeden z najlepszych perków. Ale trzeba coś z tym zrobić. Ta klasa jest za mocna co prawda ma mało wytrzymki ale wystarczy, że dostaniesz bezpośrednio strzała i giniesz od razu :( 

Klasą, która ma 1/1 z broni to można grać przeciwko Stalkerowi ale klasa, która tego nie ma to ciężko cokolwiek zdziałać sam na sam :( 

Trzeba coś z tym zrobić :) Jak najbardziej. Stalker do poprawki jak i inne klasy również nie są one wyrównane  niestety :(

Racja ta klasa jest przesadzona a te HE to juz w ogóle dramat.. Najlepiej jak by naprowadzanie usunąć i powinno byc dobrze..

Pozdrawiam  Li$U

Najlepiej zabójcy zabrać miny, stalkerowi strzały a kapciowi 1/1 z awp. Mi tam ogólnie nic nie przeszkadza stalkerze. Z resztą co on ma za bronie. Jest spoko po co to zmieniać, jest jak jest o trzeba się przyzwyczaić. Kiedyś było jeszcze inaczej to tez był płacz jak Morderca miał cybera i dostawal wyposażenie wsparcia. ????????????????????

stalker to jest dopra klasa dopiero od 50 lvl. mniejsze levele nie daja rady np. kapitanowi czy konspirantowi ale jestem za tym zeby na stalkerze zablokowac tg i ps

Sprawa zostanie przedstawiona aquaxowi , co do stalkera i jego chmury od zawsze było jest i będzie dużo problemów ,przeanalizujemy wszystkie wasze wypowiedzi i myślę ze uda nam się coś zaradzić .Co do tg to juz zostało usunięte z serwera .

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...