Cthulhu2 Napisano 4 Stycznia 2015 #253190 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Czemu zamykacie tak wcześnie zlecenia. 4. Wszystkie niewykonane zlecenia lub z braku zainteresowania tematem, zostaną zamknięte po upływie 4-7 dni. 5. Zlecenie zostaje wykonane i zamknięte, kiedy zleceniodawca o tym napisze. Jeden przykład. A jest ich więcej. http://multi-head.pl/topic/49238-zrealizowane-sygnatura/#entry266951 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2015 #253193 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Tylko, że Nikos raczej nie robi prac dla użytkowników i nie miał na co czekać na wykonanie zlecenia przez niego. To tyczy się jedynie twojego przykładu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2015 #253195 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 To tyczy się do jednego grafika czy wszystkich? Bo wszyscy na pewno tak nie robią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 4 Stycznia 2015 Autor #253200 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Tylko, że Nikos raczej nie robi prac dla użytkowników i nie miał na co czekać na wykonanie zlecenia przez niego. To tyczy się jedynie twojego przykładu. Ale nie tylko Nikos robi zlecenia, są też inni użytkownicy. Jakbyś czytał dokładnie to byś widział, że takich przypadków jest więcej, nie chce mi się wszystkich zrealizowanych przeszukiwać i robić listę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2015 #253206 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Czytaj ze zrozumieniem to co napisałem. Dobrze? "To tyczy się jedynie twojego przykładu" Przykład (link), który podałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 4 Stycznia 2015 Autor #253214 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 :facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2015 #253221 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Po prostu stosujcie się do regulaminu bez względu na nic no chyba ze autor będzie prosił o zamknięcie tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2015 #253223 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Najlepsze jest to, że po co się wpieprzasz w dział grafików? Zajmij się pisaniem recenzji i niech cie inne rzeczy nie interesują ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 4 Stycznia 2015 Autor #253225 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 o tej godzinie kolega napisal post z grafika a 8 min pozniej temat zamkniety i na jakiej podstawie ? Brak zainteresowania czy na prosbe autora ? I nie chodzi mi tylko o tej jeden temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 4 Stycznia 2015 Autor #253229 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Najlepsze jest to, że po co się wpieprzasz w dział grafików? Zajmij się pisaniem recenzji i niech cie inne rzeczy nie interesują ;x Wpieprzam się bo sam pisałem ten regulamin a nie jest on przestrzegany. edit: fuck.. post pod postem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2015 #253244 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Ludzie skończcie ten spam regulaminu każdy musi przestrzegać i każdy za nieprzestrzeganie go dostanie karę , a teraz coś do grafików ma rację graficy dlaczego zamykacie tak szybko?! Czy wy nie znacie regulaminu?! Może tu chodzi o nabijanie postów przez zamykanie tematów? Nie wiem, ale moim zdaniem kolejne takie wybryki powinny zostać nagrodzone ostrzeżeniem w dziale graficy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2015 #253247 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Graficy? Ja tak jeszcze ani razu nie zrobiłem. Kieruj to do tego drugiego grafika, ja staram się przestrzegać regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 4 Stycznia 2015 #253252 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Panowie, panowie... Po co ten nie potrzebny spam. Zwrócę na to większą uwagę i wyciągnę z tego konsekwencję, gdy to się powtórzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 4 Stycznia 2015 #253253 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi