Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #252850 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Mam pytanie dotyczace moje pingu w cs go ,otoz na serwerach publicznych mam normalny 20-30 a gdy gram TURNIEJOWE to mam az 220 -230 nie wiem dlaczego wiem moze ktos co moze byc nie tak ?+niee wyszukuje mi zadnych serwerow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 3 Stycznia 2015 #252857 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i pytania" do "Problemy z Counter-Strike". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 3 Stycznia 2015 #252873 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Problem z pingiem mogę pomóc. Ale zobaczymy. Wchodzisz : START>>URUCHOM wpisujesz gpedit.msc>>KONFIGURACJA KOMPUTERA>>SZABLONY ADMINISTRACYJNE>>SIEĆ>>HARMONOGRAM PAKIETÓW QOS>>OGRANICZ REZERWOWALNĄ PRZEPUSTOWOŚĆ i wyskoczy nam takie okienko i tam pisze Limit przepustowości. Dajemy na 0 i powinno być git. A wyszukiwanie serwerów nwm czemu. Takiego problemu nie miałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #252875 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Mi pisze nie skonfigurowano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 3 Stycznia 2015 #252892 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Kawu wtedy zaznaczasz Włączone i ustawiasz 0 ile masz MB internet ? i z jaki dostawca. Gdy masz okienko serwery społeczności zobacz czy w zakładce INTERNET nie masz wpisane żeby wyszukało np ta mapę gdy jest coś napisane usuń wpis i zostaw pole puste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #252896 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 4mb kablowke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 3 Stycznia 2015 #252900 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 A weź uruchom CS GO potem ctrl alt delete zakładka procesy prawym na proces CS GO i ustaw mu priorytet na Niski/ Wyłącz FireWalla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #252927 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Dalej nic,i dodam jeszcze ze dobiera mi jakis gosci z singapur,chin,indi -.- wczesniej nie dobieralo mi takich nie wiem co jest -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 3 Stycznia 2015 #252936 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 w Ustawieniach cs go powinno być skąd ma dobierać Ci przeciwników. Dodam tyle że masz słaby internet i przez to masz taki ping. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #252962 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Nie ma cs go takiej opcji skad ma mi dobierac przeciwnikow,a co do neta to mam dobry bo gdy gralem od poczatku to mialem 20-30 teraz cos zepsulo -/- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Detroit Napisano 3 Stycznia 2015 #252991 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Samo w sobie Twoje łącze jest bardzo słabe, gdyż najlepsze sięgają prędkości 300Mb/s, a Twoje wyciąga tylko 4. Nie dziwię się, że masz problemy z grą. Wystarczy lekkie przeciążenie sieci i ping skacze. Grając w gry wymagające połączenia internetowego zadbaj o to, aby wszelkie programy obciążające je zostały wyłączone i jeśli posiadasz modem, to aby nikt nie korzystał z Wi-Fi. Co do wyszukiwania może mógłbyś zmienić język gry na polski, jeśli tego nie zrobiłeś? Możesz to wykonać w bibliotece Steam, PPM na CS:GO, Właściwości, zakładka Język. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 8 Stycznia 2015 #256153 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Problem rozwiązany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Stycznia 2015 #256278 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Jeśli dobiera mu graczy z Chin, czy coś to będzie miał wysoki ping. Chociaż zależy to tez od tego gdzie jest serwer. Jego łącze nie jest takie słabe. KAWU sprawdź w menadżerze zadań wykorzystanie łączą przed wejściem na serwer, jeśli będzie wykorzystywane to sprawdź co wykorzystuje i to zamknij. Potem wejdź na serwer i też sprawdź wykorzystanie łącza. Będzie pisało np 10%, ale zwróć uwagę na to ze najpewniej 10% z 10mb, czyli 1mb z Twoich 4. Może pisać też 100mb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 14 Stycznia 2015 #258833 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Brak zainteresowania ze strony autora. /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 14 Stycznia 2015 #258834 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi