.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 2 Stycznia 2015 #252298 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Witam wszystkich. Mianowicie mam problem z csm. Strzelając do kogoś z m4 czy aka, nie zadaję gościowi w ogóle obrażeń, dzieje się tak do półowy magazynka. Może ktoś wie czym to jest spowodowane, bo perfidnie słychać jak odbijają mi się strzały od przeciwnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 2 Stycznia 2015 #252304 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 W sumie ja mam coś takiego, że z m-ki strzelam seriami nie ma płynnego strzelania tylko są serie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2015 #252315 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 też tak mam. Przyzwyczaisz się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2015 #252317 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 jak walisz full auto to nie zadajesz obrazen bo nie trafiasz a tak wogole to serwer laguje ostatnio i przy m4 tez czasami strzela seriami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 2 Stycznia 2015 Autor #252356 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Yosemite Sam czytaj ze zrozumieniem. Jak strzelam w gościa odbija mi pociski. ROZUMIESZ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2015 #252343 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Ja też wystrzeliwując pociski nie słyszę ich i strzelam seriami. Ponadto te pociski chyba znikają bo strzelając w ścianę nie widzę dziur po większości.. Więc domniemam że w przeciwnika też nie trafiają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 2 Stycznia 2015 #252449 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Ja tam zawsze trafiam hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keep calm and Follow me Napisano 3 Stycznia 2015 #252461 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Nastepnym razem sprawdz jaki przeciwnik ma perk oraz jaka klasa gra. Byc moze gra stalkerem ktory odbija strzaly w glowe albo ma elficka kamizelke/notatki. Ja jak strzelam i trafie - dodaje mi fraga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #252515 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Może to być spowodowane perkiem/klasa albo lagami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #252530 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 tak jak zolw napisal notatki odbijaja 1-5 pociskow, twardy baniak chroni przed strzalem w glowe, elficka chroni przed strzalem w klate, betowone przez 8sek mozesz zastrzelic tylko hs'em, stalker niewrazliwy na strzal w glowe, invu cos tam jest calkowicie niesmiertelny to moze byc przyczyna twoich problemow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 3 Stycznia 2015 Autor #166894 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Boże. Sami amatorzy.... Nie gram na tym serwie od 2 dni, tylko od 3 lat. Wiem jakie są perki i co robią, jeśli ktoś nie rozumie tematu niech się nie wypowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #252835 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Mam to samo ale tylko na tym serwerze. Nawet strzelam tak jakby seriami nie ma full auto. To coś z serwerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kreatywny Napisano 3 Stycznia 2015 #253024 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 A ja mam duży rozrzut I nie mogę tego ogarnąć na tym serwerze Dwa Grosze a próbowałeś reinstalacje CSa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #253089 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Myślę, że reinstall nic nie pomorze, większe prawdopodobieństwo, że coś dzieje się z serwerem, skoro nie tylko on to ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzej Napisano 4 Stycznia 2015 #253141 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Sniper a probowales zagrac na zwyklych modelach 1.6. Ja tez tak mialem scinalo mi m4, a jak udalo mi sie kogos zabic to przewaznie ostatkami ammo, bo pierwsze pol magazynku nie zadawalo dmg. Na zwyklych modelach juz mi nie scina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Stycznia 2015 #255762 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Oryginalne modele nic nie dają. Sprawdzałem i dalej wystrzeliwuje 12/30 nabojów Czasem troszke więcej.. Ktoś coś z tym robi? Czy zaraz zamknięmy temat i nic nie będzie z tego? Proponowałbym wyłączyć modele broni COD- dla próby, może akurat wtedy będzie wszystko ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 10 Stycznia 2015 #256744 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 W sumie to Wino ma racje. Z M4 strzela się jak z famasa na trybie serii, jednak przycina tylko klasy z m4 bo jak gram dezercją to nic takiego się nie dzieje. Podobny efekt jest jak się ma akumulator 24V. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 31 Stycznia 2015 #267802 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Myślę ze nie ma juz z tym tak dużego problemy , po resecie lv wszystko wróci do normy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 31 Stycznia 2015 #267803 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi