Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Cześć. Mam problem.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich. Mianowicie mam problem z csm. Strzelając do kogoś z m4 czy aka, nie zadaję gościowi w ogóle obrażeń, dzieje się tak do półowy magazynka. Może ktoś wie czym to jest spowodowane, bo perfidnie słychać jak odbijają mi się strzały od przeciwnika. 

Ja też wystrzeliwując pociski nie słyszę ich i strzelam seriami. Ponadto te pociski chyba znikają bo strzelając w ścianę nie widzę dziur po większości.. Więc domniemam że w przeciwnika też nie trafiają :/

tak jak zolw napisal notatki odbijaja 1-5 pociskow, twardy baniak chroni przed strzalem w glowe, elficka chroni przed strzalem w klate, betowone przez 8sek mozesz zastrzelic tylko hs'em, stalker niewrazliwy na strzal w glowe, invu cos tam :D jest calkowicie niesmiertelny to moze byc przyczyna twoich problemow

Sniper a probowales zagrac na zwyklych modelach 1.6. Ja tez tak mialem scinalo mi m4, a jak udalo mi sie kogos zabic to przewaznie ostatkami ammo, bo pierwsze pol magazynku nie zadawalo dmg. Na zwyklych modelach juz mi nie scina.

Oryginalne modele nic nie dają. Sprawdzałem i dalej wystrzeliwuje 12/30 nabojów :D Czasem troszke więcej.. Ktoś coś z tym robi? Czy zaraz zamknięmy temat i nic nie będzie z tego? :P

Proponowałbym wyłączyć modele broni COD- dla próby, może akurat wtedy będzie wszystko ok?

• 3 weeks later...

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...