Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2015 #247729 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Nick:Macio Wiek:19 Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem adminem 4razy na innych cod mod Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8/9 Staż w CS-sie: 4-5lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Ponieważ gram codziennie a nie ma adminów bo maja swoje sprawy,Urlopy wzieli,dlatego chce być adminem żeby był porządek tam,kultura,i żeby się przyjemnie grało bez czitów Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Mogę nawet cały dzień Kontakt: Forum,STEAM Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Macio%20%3A%29/80.72.43.106:27022/ A co do mojej nie aktywności przez parę dni to już wyjaśniam nie było mnie, ponieważ mama mi zmarła i miałem żałobę i nie miałem sił na granie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2015 #251139 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Mogę dać TAK + Steam + AMXX + / - Doświadczenie jak dla mnie za mało ale i tak masz ode mnie tak za AMXX . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 1 Stycznia 2015 #251173 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Nie. Kilkakrotnie widziałem jak puszczały Ci nerwy, skoro masz steam to dlaczego widziałem jak grasz na ns? Brak 30h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haq# Napisano 1 Stycznia 2015 #251179 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Ostatnio trochę Cię nie widać, może pograj jeszcze trochę i daj się wszystkim poznać. Jak na na razie NEUTRAL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 1 Stycznia 2015 #251340 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Jestem na Nie . Nie widuje cie na serwerze i nie masz przegranych 30h. @DOWN Epic to po co kolejny admin , którego w ogóle nie widać i ma przegrane ledwo 16h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3p1c F41L Napisano 1 Stycznia 2015 #251368 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 ja dam na TAK bo server potrzebuje adminow i dla mnie przegranie 30h na tym serverze jest nie mozliwe bo admini graja po 1h dziennie a gdy ich nie ma to po 10 cziterow biega. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2015 #251650 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Pograj jeszcze zobaczymy co z ciebie wyrosnie Narazie jestem na male tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2015 #251704 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Ja będę na tak, ale wymagania są chyba po to by je spełnić, więc dobij z godzinami do 30 i będę na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 2 Stycznia 2015 #251719 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 +steam +masz doświadczenie w roli admina -nie masz nabitych 30 h -czasem puszczają ci nerwy,a efektem tego są wulgaryzmy z twojej strony Neutral. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 3 Stycznia 2015 #252479 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Dobij godziny i wtedy Twoje podanie zostanie otwarte , na chwilę obecną zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 3 Stycznia 2015 #252480 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 15 Stycznia 2015 #259298 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi