Gość Guest Napisano 28 Grudnia 2014 #248372 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Siema mój pomysł to zrobienie miejsca na profilu na zdjęcia , było by to dobre jak np są święta to żeby zmienić sobie zdj profilowe wystarczyło by wejść w galerię swoją i zmienić. Ponieważ gdyż grafik forum robi np. jakieś zdj a chce się zmienić a po jakimś czasie wrócić do starego to żeby było w galerii zdjęć. Oraz było by można dać jakieś zdjęcie osobiste dla tych co by chcieli. Moim zdaniem jest to przydatne oraz z zdjęć danego użytkownika można się też coś o nim dowiedzieć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 28 Grudnia 2014 #248381 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Ciężko, serwer obciążony jest, jeszcze wrzucić tutaj zapis wszystkich zdjęć mmmm galeria troszkę zżera. Możesz na jakiś hosting wrzucić i w tabelce "O mnie" powrzucać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Grudnia 2014 #248390 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Jestem na tak, jeśli nie obciąży forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 28 Grudnia 2014 #248642 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Nie przesadzajmy. Zawsze możesz sobie zapisać awatar i później go sobie przywrócić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 28 Grudnia 2014 #248644 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi