Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_purple">ZAAKCEPTOWANE</span> Podanie MATUS na Admina

Matuss

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: MATUS

Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem kiedyś własną sieć i admina na kilku innych serwerach 

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7

Staż w CS-sie: 6lat

Steam / NonSteam: STEAM

Dlaczego Ty: Poświęcam dość sporo czasu na grę. Staram się nie spinać, nie obrażać, nie płakać. Udzielam się na u@ i często wołam Admina na serwer [Czarna] coś o tym wie:) 

Staram dawać info podczas gry, przepraszać i przyznawać się do błędów. 

Byłem już kilka razu adminem więc myślę że dał bym sobie radę i tutaj a czasami gry gram to brak adminów nawet jak piszę na forum to nie zawsze ktoś zareaguje a ktoś utrudnia grę lub biega odpalony. Zapoznałem się z regulaminem admina,forum i serwera,

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Jak jest weekend to mogę nawet z cały dzień i trochę nocy, a tak to z 5/6 godzin dziennie, zdarza się nawet więcej

Kontakt: STEAM/GG

http://www.gametracker.com/player/Matus/80.72.43.106:27027/

http://banid.pl/pub?liczne=0:1:50101086

Oczywiscie ,ze tak :)

Kolego nie wypowiadaj się w podaniach na serwerze, gdzie nigdy nie grałeś. 

Osobiście jestem na tak, można dać szansę. Widoczny na serwerze, godzinki już na pewno dobił dawno, a kolejna para rąk zawsze się przyda do pracy :) 

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieprzyjete.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...