Gość Guest Napisano 26 Grudnia 2014 #247357 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 Witam... Mam proźbę, czy możecie naprawić to że gdy grasz [ (PREMIUM) Kapitan'em ] to z AWP, HE, zalicza się rang..?? Bo jak narazie to ja mam staty me kill 185 me dead 230 A powinnem mieć kili z 900. Tak się napaliłem na ten reset a tu już się zrypało H@, Junior Admin, Admin serwera, Opiekun serwera, Technik Serwera, Moderator Serwera, nie wiem kogo macie ale naprawcie to proszę... bo gra jest bez sensu to samo potwierdzi NeeD bo my tylko gramy Kapitanem, fajna klasa a rank jest popsuty i potem się śmieją że na konosli po 50 na 10 a w ranku ostatni Ps: jeżeli nikt nie ma, czcionki (Comic Sans MS) numer liter (18) color (pomaranczowy) To ja to zajmuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 26 Grudnia 2014 #247443 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 Po pierwsze : nie PROŹBĘ tylko PROŚBĘ Po drugie : Wam to tylko na tych statystykach zależy. Nie na grze, nie na dobrej zabawie tylko na tych głupich statystykach. Co z tego, że się ktoś będzie śmiał, że masz więcej deadów niż killów. Masz się cieszyć grą (tak samo jak inni) , a nie tylko się tym rankiem przejmować. Trzecie : Trochę cierpliwości. Na pewno z biegiem czasu wszystkie bugi będą naprawione i znów będzie można cieszyć się grą. (chociaż nie chodzi mi o grę dla ranku) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 27 Grudnia 2014 Premium VIP #248031 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Problem jest już zgłoszony, mają się tym zająć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 2 Lutego 2015 Premium VIP #268864 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi