Skocz do zawartości

Klasa Kapitan vs Reszta

Gość Guest

Rekomendowane odpowiedzi

Tak chciałem pewną rzecz zauważyć ^^  klasa premium kapitan nie jest zbyt zbalansowana... dlaczego? jak wiemy normalnie w głowe awp zadaje 450 dmg co wyłapanie bani w tej grze nie jest teraz aż takie trudne. W Brzuch +100 dmg czyli powoduje od razu śmierć i teraz tak. Zwykły snajper ma 1/2 z kosy i awp dmg+int czyli do 100 levlu da se tam jakieś 150 inty i każdy jest na strzał + kosa od tyłu ppm.  Kapitan ma 1/1 z awp + 1/3 z HE to trochę moim zdaniem za mało... można by było dodać jakąś niewidkę + 1/1 z kosy albo dodatkowe hp na level no i jeszcze pozostało mi powiedzieć 1/2 ze scouta a tą emkę wywalić ^^ bo mało co się przydaje. Na prawdę ciężkie jest trafienie gracza który ma +150 speeda + niewidkę... i żałuję trochę że kupiłem tą klasę .

Moim zdaniem ta klasa jest dobra. Jeżeli nie ma się umiejętności snajperskich, to jaki jest sens kupować tą premkę? A granat naprawdę często zabija rzucony w stronę przeciwników, wystarczy troszkę szczęścia. 

Niewidka - to odpada, byłby za mocny.

1/1 kosa - Konspirant już ją ma, Assasin, Śmierć, za dużo tych klas z tą umiejętnością.

A trafienie kolesia ze 150+ speeda i niewidką (coś czuję, że o mnie chodzi :D) nie jest wcale takie trudne, trzeba tylko dobrego nacelowania i tej smykałki do strzelania z tej broni, jaką jest AWP.

Pozdrawiam.

Klasa kapitan moim zdaniem jest najlepszą z premek i nie ma co jej zmieniać,tak jak napisał Psyhic0. , żeby grać tą klasą trzeba mieć tą smykałkę do broni snajperskich. B)

Gdyby ta klasa dostała niewidkę byłaby nie do zabicia, pomyśl ktoś by się schował na niewidce i wyciągał z awp 1/1, moim zdaniem bezsens.

Co do kosy 1/1 to również jestem na nie, ponieważ ma ją już kilka klas premium.;)

Jak się nie mylę podobny temat był założony niejednokrotnie. Nie widzę sensu zmieniania kapitana. Myślę, że pisanie powodów jest bezsensowne, wszystko jest zamieszczone wyżej.

Jeśli już miałaby być jakaś zmiana, to jak jak napisał Master, dodanie 2 skoków, lecz na chwilę obecną nie.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...