Gość Guest Napisano 26 Grudnia 2014 #247149 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 Teraz się dowiedziałem, że miałem wrzucić demko do tego tematu: http://multi-head.pl/topic/48699-odwo%C5%82anie/#entry260248 Gdzie nie dość, że temat nie spełnia pierwszego i chyba najważniejszego wymogu "Pisząc odwołanie od bana w temacie wątku proszę dodać prefiks na początku o treści [nazwa_serwera] (np. [FFA]). Bez prefiksu skarga nie będzie rozpatrywana." To jeszcze do tego chyba nie wymagacie od nas(adminów), że będziemy każdy możliwy temat w każdym z działów oglądać? Akurat przygotowałem się już wcześniej na taką możliwość i przeglądałem możliwie każdy temat bez prefiksu, no ale jednak jak widać da się coś ominąć. Byłem przedwczoraj, wczoraj i dzisiaj na forum nawet kilka razy dziennie(co można łatwo sprawdzić) i wystarczyło do mnie na PW napisać i wrzuciłbym demko. Gdyby jednak moderatorowi tamtego działu przypomniało się o regulaminie, to mógłbym wrzucić demko na tego cheata bo mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 26 Grudnia 2014 #247163 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 Otworzyłem temat ponownie. ten zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 26 Grudnia 2014 #247170 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi