Guest Guest Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 Teraz się dowiedziałem, że miałem wrzucić demko do tego tematu: http://multi-head.pl/topic/48699-odwo%C5%82anie/#entry260248 Gdzie nie dość, że temat nie spełnia pierwszego i chyba najważniejszego wymogu "Pisząc odwołanie od bana w temacie wątku proszę dodać prefiks na początku o treści [nazwa_serwera] (np. [FFA]). Bez prefiksu skarga nie będzie rozpatrywana." To jeszcze do tego chyba nie wymagacie od nas(adminów), że będziemy każdy możliwy temat w każdym z działów oglądać? Akurat przygotowałem się już wcześniej na taką możliwość i przeglądałem możliwie każdy temat bez prefiksu, no ale jednak jak widać da się coś ominąć. Byłem przedwczoraj, wczoraj i dzisiaj na forum nawet kilka razy dziennie(co można łatwo sprawdzić) i wystarczyło do mnie na PW napisać i wrzuciłbym demko. Gdyby jednak moderatorowi tamtego działu przypomniało się o regulaminie, to mógłbym wrzucić demko na tego cheata bo mam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DobryChlopak Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 Otworzyłem temat ponownie. ten zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DobryChlopak Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...