Gość Guest Napisano 24 Grudnia 2014 #246506 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 Leci samolotem Tusk i dwóch Kaczyńskich. Tusk mówi: -Jakbym rozsypał tu 10 zł w złotówkach, to by 10 osób było szczęśliwych. Na co 1 Kaczyński: -Takiś Kozak? Jakbym rozsypał 100 zł w złotówkach, to by 100 osób było szczęśliwych! Na co brat: -Ooo, nie przeginaj! Jakbym rozsypał 1000 zł w złotówkach, to by 1000 osób było szczęśliwych. Odzywa się pilot: -A jakbym ja rozbił samolot, to by cały świat był szczęśliwy! Konkurs przeklinania startuje Polak, Niemiec i Rusek. Najpierw Rusek - przeklina bez przerwy przez 5 minut. Niemiec przeklina przez 10 minut. Polak przeklina przez 15 minut. Prowadzący: - mamy zwycięzcę czyli Polaka. Polak: To już miałem zaczynać? Gada czołg z fiatem 126p: - Maluch, Ty to masz serce w dupie. - Wolę mieć serce w dupie niż fiuta na czole! -----BanaNana----- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lutego 2015 #277873 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Mówi jasio do mamy -Kocham Cie mamo Mama: no Hahahahaha suchar roku hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 19 Lutego 2015 #277874 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 https://www.youtube.com/watch?v=cNkp4QF3we8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 19 Lutego 2015 #277882 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Hhahahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lutego 2015 #279104 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Z przeklinaniem najlepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef wszystkich szefow Napisano 22 Lutego 2015 #279591 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Do domu wpada uradowany mąż. Mówi do żony: -Kochanie wygrałem w totka. Żona siedzi cicho i nagle mówi: -Mamusia nie żyje. Na to mąż krzyczy z radości. -ja pierdole kumulacja ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 26 Lutego 2015 #281850 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 https://www.youtube.com/watch?v=cNkp4QF3we8 Hahaha, spadłem. Dziewczyna do chłopaka : Jak będziesz w sklepie kup dwie czekolady. Dla nas i mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Marca 2015 #292824 Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Jeżyk śpi z nami Zając przychodzi do niedźwiedzia. - Ty niedźwiedź dawaj idziemy na disco!!! Tylko pamietąj zebyś mi znowu nie wpierdolił jak się najebiesz. Niedzwiedz się zgodził...i poszli. Rano zając się budzi: połamana szczęka, ręka wywiniąta w drugą stronę, cały w siniakach, oczy podbite. Budzi niedzwiedzia i mowi: - I co, jednak mi wpierdoliłeś?? Na to niedźwiedź: - Bo wiesz na początku odbiłeś mi panienkę, ale mowię ok - dobry kumpel wybaczam, później poszliśmy do domu to żeś mi nasikal do butów - ale mówię co tam wypiore. Ale jak żeś zrobił kupe na poduszkę i powbijałeś w nią wykałaczki i powiedzialeś, że dzisiaj jeżyk śpi z nami to nie wytrzymalem!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 21 Marca 2015 #293132 Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Co mówi wsiekły ogrodnik do kumpla ? - Przesadziłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Marca 2015 #295236 Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Pewien sprzedawca w sklepie bardzo nie lubił chińczyków. Pewnego dnia do sklepu wchodzi chińczyk i mówi: - Dzień dobry - Dzień dobry - odpowiedział wkurzony sprzedawca - Ja chcieć kupić pedigri pal dla mój pies. - Nie sprzedam Ci tego pedigri jak nie przyjdziesz z psem. - Ale Ja nie chodzić z pies w sklep - To Ci nie sprzedam! Zły Chińczyk poszedł po psa i kupił to pedigri. Na drugi dzień przychodzi i mówi: - Ja chcieć kupić whiskas dla mój kot - Nie sprzedam Ci jak nie przyjdziesz z kotem. - Ale ja nie chodzić z kot na zakupy - To Ci nie sprzedam. Jeszcze bardziej zły Chińczyk poszedł po kota i kupił ten whiskas. Na trzeci dzień przychodzi z papierową torebką i mówi: - Pan włożyć tu ręka - A po co? - No pan włożyć Sprzedawca włożył a Chińczyk do niego: - Pomacać - No - Ciepłe? - Ciepłe - Miękkie? - Miękkie - Ja chcieć kupić papier toaletowy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 31 Marca 2015 #297405 Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Mucha bez ucha? m Ale chleb ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Kwietnia 2015 #298819 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 3 Kwietnia 2015 #298832 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Pewien sprzedawca w sklepie bardzo nie lubił chińczyków. Pewnego dnia do sklepu wchodzi chińczyk i mówi: - Dzień dobry - Dzień dobry - odpowiedział wkurzony sprzedawca - Ja chcieć kupić pedigri pal dla mój pies. - Nie sprzedam Ci tego pedigri jak nie przyjdziesz z psem. - Ale Ja nie chodzić z pies w sklep - To Ci nie sprzedam! Zły Chińczyk poszedł po psa i kupił to pedigri. Na drugi dzień przychodzi i mówi: - Ja chcieć kupić whiskas dla mój kot - Nie sprzedam Ci jak nie przyjdziesz z kotem. - Ale ja nie chodzić z kot na zakupy - To Ci nie sprzedam. Jeszcze bardziej zły Chińczyk poszedł po kota i kupił ten whiskas. Na trzeci dzień przychodzi z papierową torebką i mówi: - Pan włożyć tu ręka - A po co? - No pan włożyć Sprzedawca włożył a Chińczyk do niego: - Pomacać - No - Ciepłe? - Ciepłe - Miękkie? - Miękkie - Ja chcieć kupić papier toaletowy! Epickie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 5 Kwietnia 2015 #299996 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Huehue. Mąż, który zabija swoje żony ?? - żonkill. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi