Gość Guest Napisano 24 Grudnia 2014 #245862 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 Witam otoz 2 moderatorkow sobie pozwala na za dużo 1. http://multi-head.pl/topic/48670-memesio/#entry259615 Radek zamknal (brak steam,ciekawe z ktorej strony) (od kiedy Modki decyduja o podaniach?) 2. Spina na sb, danke rozpoczyna tak naprawde wojne na sb, poczym wszyscy ktorzy z nia pisali dostaja bana od jej kochasia (Radka) a ona sobie dalej pisze (Przpomne ona zaczyna) @edit: Okej dostala bana, lecz to i tak nie jest zachowanie godne moderatora 3. Warny: -Ostrzeżenie dodane przez Danke:* za Spam w Podanie Jarked. Dano 1 punktów. -Ostrzeżenie dodane przez R4d3k za Spam w ODRZUCONE MemesiO. + notka, Note:wypowiadanie się w podaniu gdzie aktywność jest zerowa pajacyku Dano 1 punktów. X. Zabrania się wypowiadania w podaniach o adminów graczom, którzy nie zaglądają na serwer, którego podanie dotyczy. Jeśli na danym serwerze nie grywamy nie możemy mieć pojęcia co kandydat na serwer wnosi. Wypowiedzi takie będą uważane za spam i nagradzane ostrzeżeniami. otoz u memesio wypowiedzialem sie bo go znam i wiem ze ogarnie, natomiast wypowiedz w podaniu Jarked (serwer DD2+COD+BF4 jeszcze nowy serwer) tez nie powinna zostac nagrodzona warnem poniewaz MAM TAM NAWET KLASE PREMIUM (LUDZIE KU***) nie udajcie takich cepow bo wiem ze nimi nie jestescie NIE ODROBIE TEGO NIGDY I TRAKTUJE JAK POWIETRZE, DOSTALEM BEZ PODSTAWNIE Propozycja: -Proponuje dopisac pkt do regulaminu (cos w tym stylu) Nie mieszamy zycia prywatnego z gra, na steam mozecie sobie jechac itp itp, byle to nie przeszkadzalo sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 24 Grudnia 2014 #245864 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 Radek, już zmieniłeś notkę? Tyłek jednak się poruszył po słowie "pajacyku" ? Twoja aktywność na serwerze hmmmm kiedy byłeś na DD2+DM, skąd wiesz że nie mam steam, który posiadam, prześledziłeś chociaż tekst napisany przeze mnie? W nim wyraźnie piszę Kontakt Steam. Więc skąd przypuszczenia, że takowego nie mam ? Czekam na powód mojego bana na Shoutbox`ie. Chcę go tutaj zobaczyć wraz z ss wklejonym za co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TWS Napisano 24 Grudnia 2014 #245865 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 Co do 2 punktu cała wasza 3 dostała bana na 24 łącznie z Danke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 24 Grudnia 2014 #245868 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 A mogę chociaż wiedzieć za co dostałem? Nawet do nikogo nic takiego nie napisałem, co by wymagało ucieszenia mnie na okres 24 godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Grudnia 2014 #245870 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 Jedynie o co mogę się przyczepić, to odrzucenie podania przez Radka. Proszę was, ogarnijcie się i wyjaśnijcie sobie wszystko na steam,pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Grudnia 2014 #245871 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 adonai29 Jakby byla taka mozliwosc to oczywiscie Nie my zaczelismy wstawiac rzeczy z priv na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 24 Grudnia 2014 #245872 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 Poza tym, dziwi mnie fakt, że moderator zwraca się do mnie na początku rozmowy, co jeszcze nawet na jej temat nic nie napisałem, sformułowaniem "typku"... ? Troszkę dziwnie, bo napisałem do LKD parę rzeczy i już do mnie typku piszą, po czym oburzenie gdy ją nazwali "coś" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 24 Grudnia 2014 #245873 Administrator Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 Jutro przyjże się bardziej tej sprawie lub na dniach. Na ten czas zamykam, by uniknąc niepotrzebnego spamu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 24 Grudnia 2014 #245874 Administrator Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Stycznia 2016 #379799 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi