Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Danke,Radek

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Witam otoz 2 moderatorkow sobie pozwala na za dużo

1.

http://multi-head.pl/topic/48670-memesio/#entry259615

Radek zamknal (brak steam,ciekawe z ktorej strony) (od kiedy Modki decyduja o podaniach?)

2.

Spina na sb, danke rozpoczyna tak naprawde wojne na sb, poczym wszyscy ktorzy z nia pisali dostaja bana od jej kochasia (Radka) a ona sobie dalej pisze (Przpomne ona zaczyna)

@edit: Okej dostala bana, lecz to i tak nie jest zachowanie godne moderatora

3.

Warny:

-Ostrzeżenie dodane przez Danke:* za Spam w Podanie Jarked

Dano 1 punktów.

-Ostrzeżenie dodane przez R4d3k za Spam w ODRZUCONE MemesiO.  + notka, Note:wypowiadanie się w podaniu gdzie aktywność jest zerowa pajacyku

Dano 1 punktów.

X. Zabrania się wypowiadania w podaniach o adminów graczom, którzy nie zaglądają na serwer, którego podanie dotyczy. Jeśli na danym serwerze nie grywamy nie możemy mieć pojęcia co kandydat na serwer wnosi. Wypowiedzi takie będą uważane za spam i nagradzane ostrzeżeniami.

otoz u memesio wypowiedzialem sie bo go znam i wiem ze ogarnie, natomiast wypowiedz w podaniu Jarked (serwer DD2+COD+BF4 jeszcze nowy serwer) tez nie powinna zostac nagrodzona warnem poniewaz MAM TAM NAWET KLASE PREMIUM (LUDZIE KU***) nie udajcie takich cepow bo wiem ze nimi nie jestescie

NIE ODROBIE TEGO NIGDY I TRAKTUJE JAK POWIETRZE, DOSTALEM BEZ PODSTAWNIE

Propozycja:

-Proponuje dopisac pkt do regulaminu (cos w tym stylu) Nie mieszamy zycia prywatnego z gra, na steam mozecie sobie jechac itp itp, byle to nie przeszkadzalo sieci

Radek, już zmieniłeś notkę? Tyłek jednak się poruszył po słowie "pajacyku" ?

Twoja aktywność na serwerze hmmmm kiedy byłeś na DD2+DM, skąd wiesz że nie mam steam, który posiadam, prześledziłeś chociaż tekst napisany przeze mnie?

W nim wyraźnie piszę Kontakt Steam. Więc skąd przypuszczenia, że takowego nie mam ? 

Czekam na powód mojego bana na Shoutbox`ie. Chcę go tutaj zobaczyć wraz z ss wklejonym za co.

Poza tym, dziwi mnie fakt, że moderator zwraca się do mnie na początku rozmowy, co jeszcze nawet na jej temat nic nie napisałem, sformułowaniem "typku"... ? Troszkę dziwnie, bo napisałem do LKD parę rzeczy i już do mnie typku piszą, po czym oburzenie gdy ją nazwali "coś"

• Administrator

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

• 1 year later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...