Gość Guest Napisano 22 Grudnia 2014 #244380 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Pozostalo ci 50 minut i 36 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : PrB. | BerrtS ' [AMXBans] Powod : ' AFK ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 50718708 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 164.127.194.135 ' [AMXBans] =============================================== Tak afk przez chwilę i kolejny raz ban na godzinę, nawet telefonu nie można odebrać, admin chyba ma za dużo wiatru w skrzydłach, oczywiście zgadzam się że byłem afk ale to nie oznacza żeby od razu komuś na godzinę bana dawać. Zróbcie coś z tym adminem bo ja gram często i widzę jak on się zachowuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 22 Grudnia 2014 #244395 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Widziałam demko z mapy z godziny nałożenia bana i wcześniejszą. Z tego, co mapa pokazuje PrB. | BerrtS był AFK tylko 1 rundę (tym bardziej, że we wcześniejszej mapie PrB grał cały czas), po czym dostał bana... Moim zdaniem to lekka przesada co w tym wypadku zrobił LKD. Nie rozumiem bana ze strony admina, gdyż PrB nawet nie "zawadzał slota", bo grały 22 osoby. Z mojej strony to wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Grudnia 2014 #244407 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Myślę wgl że ban za AFK na 1 godzinę to po prostu głupota,a gracz nie był nieaktywny nawet przez 2 rundy tylko przez 1.Z mojej strony to wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Grudnia 2014 #244416 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 LKD, chyba cię za bardzo poniosło. Czekam na wyjaśnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Grudnia 2014 #244430 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Ten gracz afkuje od 2 tygodni po pare godzin dziennie nieraz jak niema admina, dostawal bany na 5/10/15/20/30i wkoncu na godzine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Grudnia 2014 #241349 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Widzę tylko bany na 30 i 1h. Zostawię ten temat opiekunowi serwera niech on podejmie decyzję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 22 Grudnia 2014 #241350 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Ale z tego co widać gracz afk'ował aby jedną rundę, jedną i jedyną. Ban godzina to głupota którą zrobiłeś. Często afk'uje okej, rozumiem ale teraz afk'ował aby jedną rundę a Ty mu od razu strzeliłeś bana na godzinę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 22 Grudnia 2014 #228341 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Nie mój dział ale jednej rzeczy nie rozumiem Po co dawać bany za AFK? Kick nie załatwia sprawy? Śmieszne i niepoważne @edit Miło, miło :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Grudnia 2014 #244494 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Jako że mam admina na tym serwerze, chciałbym dodać swoją opinię na ten temat. Może często ostatnio nie gram, lecz wchodzę na serwer wtedy kiedy mogę. Jeszcze nigdy się nie zdarzyło abym widział tego gracza jak afk'uje kilka godzin dziennie. Owszem zdarzało się że był afk, ale to było dosłownie na kilka/kilkanaście sekund po czym znów powracał do gry. Moim zdaniem ban jest porządnie przesadzony, nawet jeśli zdarzyło się że był afk to wystarczało by wrzucić go na spect jak było 22 graczy lub zwyczajnie dać kicka nic więcej... Sam się LKD broniłeś regulaminem, a teraz co pokazujesz? Nawet go nie znasz i nie przestrzegasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 22 Grudnia 2014 #244552 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 LKD, nie widzę tych banów na 5, 10 i 15 minut. Widzę pierwszego na pół godziny i dwa kolejne na godzinę. Ostrzeżenie w dziale adminowskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 22 Grudnia 2014 #244553 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi