Gość Guest Napisano 21 Grudnia 2014 #244317 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Witam w 4 odsłonie Q&A. Przez najbliższe 4 dni będziecie mieli możliwość zadawania pytań Właścicielowi sieci serwerów Multi-Head - @aquaxowi. Kilka informacji: 1. Każde pytanie poprzedzamy prefiksem [P], a odpowiedź [O] Przykładowe pytanie: [P] Jak ma na imię mój pies? Przykładowa odpowiedź: [O] Junior 2. Pytania można zadawać do godziny 00:00 w piątek. Pytania po tym czasie nie będą brane pod uwagę. @aquax odpowie na Wasze pytania do piątku, do godziny 24:00, tworząc temat i nominuje kolejną osobę. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Grudnia 2014 #244320 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 [P] Co skłoniło Cie do założenia Multi-Head? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 21 Grudnia 2014 #244331 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 [P] Jak zaczęła się twoja przygoda z cs? [P] Będzie więcej serwerów? [P] Będzie serwer mixowy do CS:GO? [P] Ulubiony klub piłkarski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 21 Grudnia 2014 #244338 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 [P] Czy to prawda, że jestem najlepszym Moderatorem? 8) [P] Jak miała na imię twoja pierwsza miłość? [P] Jaki bym pierwszy samochód jaki zakupiłeś? [P] Plany na sylwestra już są? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 21 Grudnia 2014 #244344 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Standardowe pytanie: [P] Kogo z użytkowników wysłałbyś do... ...Jednego z dziesięciu? ...MMA? ...Trudnych Spraw? ...Warsaw Shore? ...Rolnik szuka żony? ...Ukryta prawda? [P] Najlepsze wspomnienie ze zlotu? [P] Wymień 5 najbardziej zaufanych osób na sieci. [P] Który z modów cs 1.6 jest Twoim ulubionym? [P] Czy to była Twoja życiówka? http://files.tinypic.pl/i/00610/664voc1grep0.png [P] Ile wypiłeś najwięcej piw podczas jednego melanżu? [P] Wódka czy piwo? [P] Który z serwerów przynosi największe zyski? [P] Przedstawisz użytkownikom w zaokrągleniu ile musisz dokładać pieniędzy aby sieć lepiej się rozwijała? Dużo osób myśli, że za VIPY i premki kupujesz sobie przedmioty do korzystania w życiu prywatnym^^ [P] GRANIE na komputerze (nie adminowanie!) czy trening? [P] Wymień moje 3 pozytywne oraz negatywne cechy. [P] Wymień swoje 3 pozytywne oraz negatywne cechy. [P] Kiedy gramy w piłę lub trenujemy? [P] Ile osób z sieci odwiedziło Cie prywatnie? [P] Dałeś już jakiś autograf? [P] Ile czasu grałeś najdłużej nie odchodząc od komputera? [P] Czy wiesz jak wyglądasz podczas kopania piłki? http://files.tinypic.pl/i/00610/kfa3s5liskuy.jpg Użytkownicy Cie kochają! ;D [P] Czy żałujesz powierzenia mi jakiejkolwiek rangi bądź zadania? [P] Pozdrowisz? @555_dni zrobiłem to umyślnie abyś się sprężył i wymyślił nowy zestaw pytań ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 22 Grudnia 2014 #244353 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 [P] Ufasz mi? [P] Beda nowe serwery 1.6? [P] Czy powierzyłbyś mi opiekuna serwera? [P] Robisz zawsze cos waznego dlatego nie odpisujesz czy po protu nie lubisz pisac? [P] Pracujesz ? jesli tak to gdzie [P] Uczysz sie>? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy` Napisano 22 Grudnia 2014 #244403 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 [P] Jak Często myjesz nogi? [P] Jesteś prawiczkiem? [P] Czym się zajmujesz poza M-H? [P] Jesteś łysy? [P] Będą jakieś nowe cod'y ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 22 Grudnia 2014 #244531 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 [P] Wódka ze @Strajk i na czworakach do domu czy na testy w Legii z @Bad ek`? [P] Z kim z sieci poszedłbyś... ...na piwo? ...na boisko? ...na imprezę? ...do łóżka? ...do opery? [P] Twoje największe wpadki podczas całej przygody na MG MH? [P] Dlaczego jesteś Mateuszkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Grudnia 2014 #246004 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 [P] Zamienisz mi w końcu ten cieplutki kolorek? [P] Wiesz, że żart ciągnięty za długo przestaje być śmieszny? [P] Dlaczego wybrałeś Sobie lamusa jako H@? (mowa o ) [P] Dlaczego 1S1K, ja chcę DisConnect? [P] Gdzie mój ulubiony mod surfski? [P] Kiedy w końcu wywalisz pijaczynę @Strajk? [P] Gdzie kolejna kasa z premek na moje wakacje? Teraz chcę na Karaiby. [P] Czemu nominujesz do następnego Q&A? (W tajemnicy Ci powiem, muszę mu się odgryźć milionem pytań) [P] Ja się pytam gdzie jest krzyż i czemu w Twoim ogrodzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 24 Grudnia 2014 #246104 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 [P] Opiłeś się kiedyś do nieprzytomności ? [P] Kiedy planujesz wziąć ślub [P] Dlaczego jesteś rudy [P] Wiesz że pytanie wyżej to żart [P] Pozdrowisz ode mnie @Angelika ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 24 Grudnia 2014 #246377 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 [P] Ujrzenie jak wyrywa futerka i wypicie z nim alkoholu czy wypicie najdroższego trunku na świecie samotnie? [P] Co sądzisz o homosiach? Nie przeszkadza Ci ich publiczne okazywanie miłości? (pełnym zdaniem proszę). [P] Jakiego koloru masz ściany w pokoju? [P] Co teraz planujesz związanego z siecią (do czego teraz dążysz)? [P] Jakie masz postanowienie/a noworoczne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Grudnia 2014 #246605 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 [P] Jak powstał pomysł o założeniu sieci ? [P] Czy jesteś zadowolony z presperowania sieci ? [P] Sprawia Ci to przyjemność (sieć) ? [P] Dlaczego nie grasz w cs:go ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Grudnia 2014 #246762 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 (W) Nagraj odpowiedzi jak rezi czyli odpowiadaj live (P) Co skłoniło cię do zrobienia coda o tak dużej ilości lvl czyli 500k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Grudnia 2014 #247130 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 [P] Czy masz prawko? [P] Największą prędkość jaką uzyskałeś jadąc samochodem? [P] Twoja ulubiona marka i model samochodu? [P] Planujesz wprowadzić w sieci jakieś ciekawe rozwiązania? [P] Czy uważasz cs'a za coś więcej niż rozrywkę? [P] Żubrówka czy Sobieski ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 26 Grudnia 2014 #247155 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 [P] Przywrócicie bf`a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Grudnia 2014 #245260 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi