Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_purple">ZAAKCEPTOWANE</span> Podanie Kain

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick:Kain

Doświadczenie (w byciu adminem): Niestety nie miałem admina, więc doświadczenie znikome, ale ogarniam, w razie potrzeby są moi konsultanci na serwerze i na steam.

Znajomość AMXX (W skali 1-10): Zerowe ale będzie 7-8 :)

Staż w CS-sie: 4 lata

Steam / NonSteam: steam

Dlaczego Ty: Mam czas, motywacje, jestem ucziwy. Do tego sporo czasu spędzam na serwerze oraz mam dobry kontakt z innemi graczami

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4-6 godzin, bywa że dłużej.

Kontakt: Steam

http://www.gametracker.com/player/Kain/80.72.43.106:27027/

Napisano

Tak jest! Sama namawiałam bo ma dobre oko do odpałów. Zgłasza na u@ woła na steam. Brak znajoości amx się ogarnie w 2 minuty. Nikt się adminem nie urodził.Ogromne TAK

Napisano

Tak,oczywiście że tak :) wiek,ilość przegranych godzin,do tego bardzo często zgłasza na u@ ;p

Napisano

Na Tak.

Długi staż na serwerze, wiele przegranych godzin, a co do amx to ogarnie go w trymiga, wiem z własnego doświadczenia bo także byłem zielony w te klocki :P.

Powodzenia

Napisano

Pewno że tak, już nie jeden raz prosił mnie o to abym wszedł na serwer bo jest ktoś odpalony. I miał rację. Brak wiedzy idzie bardzo szybko nadrobić, ode mnie masz wielkie tak! :)

Napisano

Jakiś czas temu na servie, jak grasował cheat, nie było nikogo żeby ogarnął sytłację, był wtedy temat, żebyś żłozył podanie.

Wtedy powiedziałem, że Ciebie poprę, dotrzymuję słowa.

+wiek

+ogarnięcie

+czas spędzony na servie

Co do admina, Kain nauczysz się, nic trudnego. Myślę że Kain, jak się postara, będzię jednym z lepszych, adminów.

Na TAK. Pozdrawiam.

Napisano

a ja jestem na nie - po pierwsze nie  przestrzega najwazniejszego punktu regulaminu resp do minuty NIENAWIDZE KAMPEROW! :D

Napisano

Grałem z Tobą nie raz, nie dwa, oczywiście oprócz tego, że mnóstwo czasu spędziłeś na tym serwerze, to nie jesteś konfliktowy, posiadasz kulturę i steam, nie wspominając o wieku. Duże tak. Powodzenia.

Napisano

Ja również jestem na Tak

+ogarnięty

+dużo czasu na serwie

+doświadczenie

+steam i mic 

Napisano

Na bardzo duże Tak!

- Ogarnięty

- O godzinach nawet nie wspomne :D

- Zawsze zgłasza na u@

Napisano

a ja jestem na nie - po pierwsze nie  przestrzega najwazniejszego punktu regulaminu resp do minuty NIENAWIDZE KAMPEROW! :D

Bery nie pomyliłeś mnie z kimś, jeżeli kampie to tylko w ct. Może kiedyś jak zaczynałem ale dziś ci którzy grają na codzień na dd2 wiedzą, że jest inaczej.

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieprzyjete.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

• Odpowiedzi 18
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...