Kain Napisano 21 Grudnia 2014 #244263 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Nick:Kain Wiek: 42 Doświadczenie (w byciu adminem): Niestety nie miałem admina, więc doświadczenie znikome, ale ogarniam, w razie potrzeby są moi konsultanci na serwerze i na steam. Znajomość AMXX (W skali 1-10): Zerowe ale będzie 7-8 Staż w CS-sie: 4 lata Steam / NonSteam: steam Dlaczego Ty: Mam czas, motywacje, jestem ucziwy. Do tego sporo czasu spędzam na serwerze oraz mam dobry kontakt z innemi graczami Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4-6 godzin, bywa że dłużej. Kontakt: Steam http://www.gametracker.com/player/Kain/80.72.43.106:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 21 Grudnia 2014 #244267 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Tak jest! Sama namawiałam bo ma dobre oko do odpałów. Zgłasza na u@ woła na steam. Brak znajoości amx się ogarnie w 2 minuty. Nikt się adminem nie urodził.Ogromne TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Grudnia 2014 #244371 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Jestem na tak +Dlugo gra juz na serwie +ogarnia +zglasza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 22 Grudnia 2014 #244423 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 1120 godzin przegrane na serwerze mówi samo za siebie. Widywany na serwerze, ogarnięty, steam i wiek jest - czego chcieć więcej? Jestem na tak, Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Grudnia 2014 #244424 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Tak,oczywiście że tak wiek,ilość przegranych godzin,do tego bardzo często zgłasza na u@ ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blurred Napisano 22 Grudnia 2014 #244442 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Na Tak. Długi staż na serwerze, wiele przegranych godzin, a co do amx to ogarnie go w trymiga, wiem z własnego doświadczenia bo także byłem zielony w te klocki . Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 22 Grudnia 2014 #244443 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 NA tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Grudnia 2014 #244463 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Pewno że tak, już nie jeden raz prosił mnie o to abym wszedł na serwer bo jest ktoś odpalony. I miał rację. Brak wiedzy idzie bardzo szybko nadrobić, ode mnie masz wielkie tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rest Napisano 22 Grudnia 2014 #244530 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Jakiś czas temu na servie, jak grasował cheat, nie było nikogo żeby ogarnął sytłację, był wtedy temat, żebyś żłozył podanie. Wtedy powiedziałem, że Ciebie poprę, dotrzymuję słowa. +wiek +ogarnięcie +czas spędzony na servie Co do admina, Kain nauczysz się, nic trudnego. Myślę że Kain, jak się postara, będzię jednym z lepszych, adminów. Na TAK. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Grudnia 2014 #244544 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 a ja jestem na nie - po pierwsze nie przestrzega najwazniejszego punktu regulaminu resp do minuty NIENAWIDZE KAMPEROW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Grudnia 2014 #244877 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Grałem z Tobą nie raz, nie dwa, oczywiście oprócz tego, że mnóstwo czasu spędziłeś na tym serwerze, to nie jesteś konfliktowy, posiadasz kulturę i steam, nie wspominając o wieku. Duże tak. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matuss Napisano 22 Grudnia 2014 #244920 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Jestem na TAK, kolega jest sympatyczny, dużo czasu spędza na serwie , myślę że dobrze sobie poradzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Grudnia 2014 #245036 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 Ja również jestem na Tak +ogarnięty +dużo czasu na serwie +doświadczenie +steam i mic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 23 Grudnia 2014 #245038 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 ogarniety chlopaczyna i zabawny co do doswiadczenia kazdy kiedys zaczynal w razie pytan mozesz smialo pisac podejrzewam ze kazdy admin pomoze;) na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 23 Grudnia 2014 #245041 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 Trochę pyskaty , myślę że jak otrzyma rangę to będzie dbał o porządek do tego ocena cziterów , mozna dać mu szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Grudnia 2014 #245083 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 Na bardzo duże Tak! - Ogarnięty - O godzinach nawet nie wspomne - Zawsze zgłasza na u@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kain Napisano 23 Grudnia 2014 Autor #245557 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 a ja jestem na nie - po pierwsze nie przestrzega najwazniejszego punktu regulaminu resp do minuty NIENAWIDZE KAMPEROW! Bery nie pomyliłeś mnie z kimś, jeżeli kampie to tylko w ct. Może kiedyś jak zaczynałem ale dziś ci którzy grają na codzień na dd2 wiedzą, że jest inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 23 Grudnia 2014 #245662 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 Na tak. Długo na sieci i nie pamiętam żebym coś działał w jego sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Grudnia 2014 #246833 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi