Dzej Napisano 20 Grudnia 2014 #243487 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Nick: Dzej Dzej R Wiek: 20 Doświadczenie (w byciu adminem): średnie Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6-7 Staż w CS-sie: niewiem z 6-7 lat moze Steam / NonSteam:steam Dlaczego Ty: Jak wszyscy wiemy zbliżaja sie Święta Bożego Narodzenia okres siedzenia z rodzinka przy stole i.t.d wiec admini beda mniej aktywni. Tak sie sklada,ze ja cale Święta siedze w domu sam, więc w tym czasie moglbym grac, dobijac godzinki i pilnowac serwera. Składam podanie oczywiscie tylko na okres Świąt. Jeżeli Opiekun serwera uzna, ze jeszcze sie przydam po swietach to chetnie zostane bylem juz adminem na tym serwerze, znam regulamin, zasady. Formulki: jestem taki i taki, bede tepil cheaterow nie bede przepisywal bo po to tez chyba zostaje sie adminem Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: okres swiateczny mysle ok.6-7 godz moze wiecej Kontakt: steam RoBsoN ,forum,ts GT: http://www.gametracker.com/player/Dzej%20Dzej%20R/80.72.40.110:27008/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy` Napisano 20 Grudnia 2014 #243513 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Jestem na TAK ! Wiek + Steam + WH + AMX + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 20 Grudnia 2014 #243547 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Jak najbardziej na tak. Kandydat najlepszy z dotychczasowych. Miał admina tutaj i był godny tej rangi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Grudnia 2014 #243590 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Jestem na Tak Kolega jest bardzo aktywny+ Kulturalny+ Wiek+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 20 Grudnia 2014 #243597 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Jestem na TAK. Spełnia wymogi, aktywny, kulturalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kreatywny Napisano 20 Grudnia 2014 #243703 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Jestem na TAK +Steam +Kulturalny +Aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TPS Trawa Pali Stresy Napisano 20 Grudnia 2014 #243752 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Jestem jak najbardziej na TAK - Wiek - Steam - Miał tu admina - Ogarnięty - Sympatyczny Powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Grudnia 2014 #244343 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Jestem na tak -miał admina i dobrze wywiązywał się z tej rangi -kulturalny -ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 22 Grudnia 2014 #244349 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi