Dzej Posted December 20, 2014 Share Posted December 20, 2014 Nick: Dzej Dzej R Wiek: 20 Doświadczenie (w byciu adminem): średnie Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6-7 Staż w CS-sie: niewiem z 6-7 lat moze Steam / NonSteam:steam Dlaczego Ty: Jak wszyscy wiemy zbliżaja sie Święta Bożego Narodzenia okres siedzenia z rodzinka przy stole i.t.d wiec admini beda mniej aktywni. Tak sie sklada,ze ja cale Święta siedze w domu sam, więc w tym czasie moglbym grac, dobijac godzinki i pilnowac serwera. Składam podanie oczywiscie tylko na okres Świąt. Jeżeli Opiekun serwera uzna, ze jeszcze sie przydam po swietach to chetnie zostane bylem juz adminem na tym serwerze, znam regulamin, zasady. Formulki: jestem taki i taki, bede tepil cheaterow nie bede przepisywal bo po to tez chyba zostaje sie adminem Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: okres swiateczny mysle ok.6-7 godz moze wiecej Kontakt: steam RoBsoN ,forum,ts GT: http://www.gametracker.com/player/Dzej%20Dzej%20R/80.72.40.110:27008/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siwy` Posted December 20, 2014 Share Posted December 20, 2014 Jestem na TAK ! Wiek + Steam + WH + AMX + Link to comment Share on other sites More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Posted December 20, 2014 Share Posted December 20, 2014 Jak najbardziej na tak. Kandydat najlepszy z dotychczasowych. Miał admina tutaj i był godny tej rangi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 20, 2014 Share Posted December 20, 2014 Jestem na Tak Kolega jest bardzo aktywny+ Kulturalny+ Wiek+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trik3r Posted December 20, 2014 Share Posted December 20, 2014 Jestem na TAK. Spełnia wymogi, aktywny, kulturalny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kreatywny Posted December 20, 2014 Share Posted December 20, 2014 Jestem na TAK +Steam +Kulturalny +Aktywność Link to comment Share on other sites More sharing options...
TPS Trawa Pali Stresy Posted December 20, 2014 Share Posted December 20, 2014 Jestem jak najbardziej na TAK - Wiek - Steam - Miał tu admina - Ogarnięty - Sympatyczny Powodzenia ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 21, 2014 Share Posted December 21, 2014 Jestem na tak -miał admina i dobrze wywiązywał się z tej rangi -kulturalny -ogarnięty Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiGhT3r Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub [email protected] w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...