NumberOne Napisano 14 Grudnia 2014 #241134 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Nick : @NumberOne Data ( Od kiedy do Kiedy ) : 14.12.2014 - ? Powód : Zakupiłem nowy komputer, niestety mam problemy z monitorem. Na dniach sytuacja powinna się rozwiązać. Jeżeli nie, będę przedłużał zwolnienie, bądź jakoś kombinował żeby spędzać czas na sieci. Do tego dochodzi fakt, że w tym tygodniu będę miał dużo spraw na głowie, więc mój czas spędzany na serwerze byłby mocno ograniczony tak czy inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Grudnia 2014 #241152 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Numerek nie ma problemu pod twoją nieobecność zajmę się serwerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 14 Grudnia 2014 #241155 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 W porządku, usprawiedliwiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 14 Grudnia 2014 #241156 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi