NumberOne Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 Nick : @NumberOne Data ( Od kiedy do Kiedy ) : 14.12.2014 - ? Powód : Zakupiłem nowy komputer, niestety mam problemy z monitorem. Na dniach sytuacja powinna się rozwiązać. Jeżeli nie, będę przedłużał zwolnienie, bądź jakoś kombinował żeby spędzać czas na sieci. Do tego dochodzi fakt, że w tym tygodniu będę miał dużo spraw na głowie, więc mój czas spędzany na serwerze byłby mocno ograniczony tak czy inaczej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 Numerek nie ma problemu pod twoją nieobecność zajmę się serwerem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teez. Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 W porządku, usprawiedliwiony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teez. Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...