Guest Guest Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 BUILD 6153 SERVER (0 CRC) Server # 64 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : BEA5T [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 35142185 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 78.11.45.67 ' [AMXBans] =============================================== Jestem ciekawy, który "admin" dał mi bana za NIC. ZERO screenów, ZERO jakichkolwiek dowodów. Grałem 2 godziny, nikt się nic nie skarżył. Przychodzi jakiś PRZEPRASZAM ZA MOCNO UŻYWANE SŁOWNICTWO, INACZEJ TEGO NIE OPISZĘ pierdolony cwel, daje bana z tyłka, wrzuć screeny. Z czego mam wrzucić te screeny jak nawet mi ich nie zrobiłeś ? Poza tym, mam steama, ślepoto. Ludzie, co za admini grają na tym serwerze ? Proszę o ub i ostre pouczenie/odebranie admina temu skurwysynowi. Dziękuję za uwagę. Chciałbym dodać, że widzę, że nie tylko ja dostaje bany zduppy, też są odwołania że za nic i bez dowodów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 Ja już bym ci dał bana za samą nazwę tematu . Edit: Poza tym jak masz wrzucić sc to się nie pluj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 Na zawsze, tak ? Tylko że ja siedzę tutaj zdenerwowany, bo kilka minut temu dostałem bana za kompletne nic. Jak ja żadnych SSów nie mam. W tym jest cały problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R4d3k Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 Screeny robią się automatycznie. Tutaj masz poradnik. http://multi-head.pl/topic/29176-wz%C3%B3r-wstawiania-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 INACZEJ TEGO NIE OPISZĘ pierdolony cwel, daje bana z tyłka, wrzuć screeny Obraza administratora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 "administratora". Proszę bardzo, tylko takie coś znalazłem : http://www71.zippyshare.com/v/76304948/file.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
R4d3k Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 UB. Następnym razem zważaj na to co piszesz i najpierw poszukaj, poczytaj. +2 warny poleciały na Twoje konto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R4d3k Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...