Gość Guest Napisano 14 Grudnia 2014 #240910 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Nick:V!PeR ;O! Wiek:19 Doświadczenie (w byciu adminem):Bylem duzo razy adminem i mysle ze normalnie dam sobie rade Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: 5 lat Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty: Poniewaz na serwerze bede spedzal duzo czasu a jak pisze na u@ to nawet admin nie reaguje wiem ze nie mam duzo postow ani nic ale nadrobie to wszystko w swoim czasie i bede gral bardzo dlugo na serwerze i staral sie zeby nie bylo zadnego odpala Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Teraz bedzie 3,4 godzinki Kontakt: Steam pisac nick V!PeR ;O! Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/V!PeR%20;O!/80.72.43.106:27027/ wiem ze bardzo malo godzin ale dajcie mi szanse i to sie zmieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 14 Grudnia 2014 #240918 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Takie żarty nie są na miejscu. Brak słów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 14 Grudnia 2014 #240919 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: 8 godzin przegranych na 100 wymaganych. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi