Guest Guest Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 Nick:V!PeR ;O! Wiek:19 Doświadczenie (w byciu adminem):Bylem duzo razy adminem i mysle ze normalnie dam sobie rade Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: 5 lat Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty: Poniewaz na serwerze bede spedzal duzo czasu a jak pisze na [email protected] to nawet admin nie reaguje wiem ze nie mam duzo postow ani nic ale nadrobie to wszystko w swoim czasie i bede gral bardzo dlugo na serwerze i staral sie zeby nie bylo zadnego odpala Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Teraz bedzie 3,4 godzinki Kontakt: Steam pisac nick V!PeR ;O! Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/V!PeR%20;O!/80.72.43.106:27027/ wiem ze bardzo malo godzin ale dajcie mi szanse i to sie zmieni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Procentowy Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 Takie żarty nie są na miejscu. Brak słów... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Procentowy Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: 8 godzin przegranych na 100 wymaganych. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...