Gość Guest Napisano 13 Grudnia 2014 #240777 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Pelson [AMXBans] Reason : ' czitujesz ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 663635213 ' [AMXBans] Your IP : ' 79.186.32.84 ' [AMXBans] ====================================== Gram pod nickien NoPewnie i było wszystko normalnie dziś. Potem jakieś 10-15 min temu wbijam i nagle pernamentny ban a nawet screen`ów nie mam w folderze. Mam jakiś błąd bo na prawie każdym serwerze z każdej innej sieci np csowicze i tutaj multi-head jest ban na różne nicki. Kolejny przykład: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : matixser [AMXBans] Reason : ' Wrzuc 5 Screnow na CsOne.eu ' [AMXBans] You can complain about your ban @ CsOne.eu [AMXBans] Your SteamID : ' VALVE_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 37.248.254.178 ' [AMXBans] ======================================= Co najlepsze wchodząc na inny serwer gdzie było to samo działa on już poprawnie znaczy się w sensie bana nie mam. Jak można pozbyć się tego problemu bo chcę sb pograć na waszym CodModzie 400lv i innych serwerach, a mam taki problem. Ogólnie mówiąc ban wszędzie gdzie nie grałem nigdy jak wchodzę z kilkoma wyjątkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 13 Grudnia 2014 #240780 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Masz zmienne ip. Zrestartuj router i wejdź na serwer. Jak Cię wyrzuci, to wklej mi konsole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Grudnia 2014 #240782 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Zapomniałem tego dodać co do serweru Multi-Head COD 400 lv Error: server failed to transmit file 'sound/QTM_CodMod/lv2.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/QTM_CodMod/lightningbolt.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/hosty/nervous1.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/hosty/nervous2.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/hosty/nervous3.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/hosty/startle1.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/hosty/startle2.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/hosty/startle3.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/hosty/hos1.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/hosty/hos2.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/hosty/hos3.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/hosty/hos4.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/hosty/hos5.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/hosty/donthurtme1.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/hosty/d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Grudnia 2014 #240759 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Teraz spadam jutro dam znać czy sytuacja się zmieniła i zrestartuję router Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 14 Grudnia 2014 #240845 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i pytania" do "Problemy z Counter-Strike". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 21 Grudnia 2014 #241868 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Tydzień minął, brak odpowiedzi. Myślę, że problem w takim razie rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 21 Grudnia 2014 #241869 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi