Kristo Napisano 13 Grudnia 2014 #240469 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Nick: @Kristo Wiek: 15 lat Znajomość AMXX (x/10): 8/10 Staż na forum: 5 miesięcy Dlaczego chcesz pełnić tę funkcję?: Chciałbym wprowadzić pomysł które wykorzystywałem przy swoim serwerze oraz pomagać użytkownikom którzy nie znają AMXX Kontakt: STEAM: Kristo | Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Grudnia 2014 #240470 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Podanie mało przekonywujace, ale jestem na tak. Dział AMXX jest mało aktywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 13 Grudnia 2014 #240475 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Po ostatnich sytuacjach jakie miały miejsce z twoim udziałem, na chwilę obecną możesz zapomnieć o jakiej kolwiek randze na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 13 Grudnia 2014 #240476 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko AMXX Support. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi