Kristo Posted December 13, 2014 #240469 Share Posted December 13, 2014 Nick: @Kristo Wiek: 15 lat Znajomość AMXX (x/10): 8/10 Staż na forum: 5 miesięcy Dlaczego chcesz pełnić tę funkcję?: Chciałbym wprowadzić pomysł które wykorzystywałem przy swoim serwerze oraz pomagać użytkownikom którzy nie znają AMXX Kontakt: STEAM: Kristo | Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 13, 2014 #240470 Share Posted December 13, 2014 Podanie mało przekonywujace, ale jestem na tak. Dział AMXX jest mało aktywny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Procentowy Posted December 13, 2014 #240475 Share Posted December 13, 2014 Po ostatnich sytuacjach jakie miały miejsce z twoim udziałem, na chwilę obecną możesz zapomnieć o jakiej kolwiek randze na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Procentowy Posted December 13, 2014 #240476 Share Posted December 13, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko AMXX Support. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts