Gość Guest Napisano 13 Grudnia 2014 #240399 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Witam chciałbym wam przedstawić moja propozycje aby ulepszyć jedną z bardziej zaniedbanych klas jaką jest ELEKTRYK. Jak dobrze wiemy połowa graczy na serwerze gra Wyborowym albo klasami premium w stosunku co do wyborowego polowa klas ma bardzo male zalety. Można zlikwidowac klase "cichy zabójca" i tak nikt ta klasa nie gra i troche dodac elektrykowi co według mnie troche wyrówna szanse z innymi klasami. Nazwa klasy: Elektryk Jej umiejetności: 3 błyskawice, 2x obrazenia zadawne w plecy, ciche kroki Jakie bronie posiada: M4a1,krowe,all GRANATY ( tutaj klasa moze byc np bez granatów) Statystyki: (int 20, kondycja40,wytrz 20, zycie 40 ): Tu wszystko pozostaje bez zmian Jaka umiejetność ( Klawisz E - 3 Błyskawice ) Uważam,że to dobry pomysł czekam na wasze opinie i komentarze Pozdrawiam LI$U Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Grudnia 2014 #240403 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 To jest zły pomysł grałem na codzie 2 to z tego co widzę błyskawica zabija od tak więc spokojnie 2 wystarczą moim zdaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Grudnia 2014 #240404 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Elektryk ma 3 błyskawice i tak. ale nic po za tym.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy` Napisano 13 Grudnia 2014 #240405 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Jestem Za! -Strasznie mało osób gra tą klasą. Można by było poprawić tą klase. Np dodać 2,3 skoki i reszta niech zostanie tak jak jest. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Grudnia 2014 #240406 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 skoki nie potrzebne Dodac tylko ten dmg w plecy i bedzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Grudnia 2014 #240442 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Przeciw! Elektryk ma bardzo dobre staty i bronie, do tego 3 błyskawice które biją od razu- nie jak rakiety czy HE które muszą dolecieć do wroga. Nie potrzebne mu dodatkowe zdolności. A to że ludzie nie grają elektrykiem znaczy tylok że jak grają to premium albo tym co im polecą. Np. nikt nie gra moim chorążym, a ładnie potrafie nim dokopać;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Grudnia 2014 #240610 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Elektryk jest bardzo dobry na wysokim poziomie jak wszystko dodasz pod inteligencje to z błyskawicy dużo DMG robisz. M4a1 też to jest bardzo dobra broń. Tylko ja bym dodał tej klasie jeszcze jeden skok Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Grudnia 2014 #240935 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Po co ten skok?? nie rozumiem was i w czym ma tej klasie ten skok pomóc?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Grudnia 2014 #241000 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Mi bardziej chodzi o cos co bedzie mial zawsze błyskawice sie koncza i zostaje bez zadnej umiejetnosci... dlatego pod tym wzgledem chce go ulepszyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 14 Grudnia 2014 #241065 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Wszystkie klasy będą modyfikowane i osłabiane. Trzeba tylko poczekać, ponieważ te klasy są za bardzo podkręcone. Rozmowa już była na ten temat czekamy tylko na wykonanie klas, co chwilę zajmie . Zamykam bez potrzebnego spamu. Opiekun jak będzie chciał to coś doda od siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 14 Grudnia 2014 #241066 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi