.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 12 Grudnia 2014 #240148 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 1. Imię: Mateusz 2. Kontakt: Steam 3. Lokalizacja: Podkarpacie 4. Czas jaki poświęcasz dla cs'a: 2 do 3 h 5. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około): Dużo i o różnych porach :> 6. Posty (min.250 sensownych): Jest 7. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie): Pomóc w utrzymywaniu porządku Procentowemu :> 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Na początek proste działy 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Są :> 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Cierpliwość do czasu jest 11. Coś o sobie: Mam na imię Mateusz pochodzę z Podkarpacia, mam 22 lata obecnie pracuję. Wolny czas poświęcam na csa i dla dziewczyny. :> 12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?):Nie, nie zajmowałem, ale myślę że ogarnę :> 13. Obowiązkowe mikro: Jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Grudnia 2014 #240150 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Jestem na TAk -miły -pomocny -ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beoer Napisano 12 Grudnia 2014 #240155 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 TAK! Można się dogadać na spokojnie, bezproblemowy człowiek - ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Grudnia 2014 #240158 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Jesteś na forum 2 lata bez 2 miesięcy i masz lekko ponad 30 dni spędzonych na forum, dla porównania ja jestem prawie 5 miesięcy, a różnica to zaledwie kilka dni. Postów już nie będę porównywał. Na nie. // edit. @Reprezentant nie ośmieszaj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 12 Grudnia 2014 #240159 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Na NIE - Mało się udzielasz na forum Posiedź więcej na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzej Napisano 12 Grudnia 2014 #240164 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 jak najbardziej na TAK. Dlugo juz adminuje i robi to solidnie,zawsze byl w porzadku. Staz ma duzy,a to ze nie zna skryptow nie jest problemem sam dobrze to wiem, bo tez kiedys nie ogarnialem AMX a sie nauczylem, zresztą z jego pomoca 3mam kciuki!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 12 Grudnia 2014 #240177 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 citkos tyle że od kilku miesięcy jest nowe forum i nowy silnik i od nowa jest czas naliczany , więc jak nie wiesz to nie komentuj. Nie ośmieszam się sam miałem ponad 30dni na starym forum mybb Dla mnie neutral bo na sieci jesteś długo , wszystko ładnie piękne ale niestety ostatnim czasem jesteś mało aktywny na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slam Fire Napisano 12 Grudnia 2014 #240194 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Grudnia 2014 #240269 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Oczywiscie ze na tak: +Posty +Staz +Same plusy +Ogarnia +Czesto na forum Jesteś na forum 2 lata bez 2 miesięcy i masz lekko ponad 30 dni spędzonych na forum, dla porównania ja jestem prawie 5 miesięcy, a różnica to zaledwie kilka dni. Postów już nie będę porównywał. Na nie. // edit. @Reprezentant nie ośmieszaj się. Wlasnie nie wiem kto tu sie osmiesza, To wlasnie dobrze, ze nie nabija bez celowo czasu tylko jest na forum po to zeby cos zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 13 Grudnia 2014 #240372 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Utrzymaj aktywność, a nawet postaraj się ją jeszcze wzbogacić, a przy następnej rekrutacji myślę, że zobaczymy się w jednolitych kolorach. Na tą chwilę jestem zmuszony odrzucić, bowiem na to stanowisko wybraliśmy już dwóch kandydatów. Zapraszam przy następnym naborze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 13 Grudnia 2014 #240373 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko sieciowego moderatora. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z Super Moderatorem lub Administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi