Skocz do zawarto艣ci

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ODRZUCONE</span> .::Sniper::.

Rekomendowane odpowiedzi

1. Imi臋: Mateusz聽

2. Kontakt: Steam聽

3. Lokalizacja: Podkarpacie聽

4. Czas jaki po艣wi臋casz dla cs'a: 2 do 3 h

5. Czas kt贸ry po艣wi臋casz dziennie na forum (oko艂o): Du偶o i o r贸偶nych porach :>

6. Posty (min.250 sensownych): Jest聽

7. Co chcia艂by艣 zrobi膰 na Forum (uzasadnienie): Pom贸c w utrzymywaniu porz膮dku Procentowemu :>

8. Dzia艂 kt贸rym chcia艂by艣 si臋 zajmowa膰 na forum: Na pocz膮tek proste dzia艂y聽

9. Posiadanie umiej臋tno艣ci wsp贸艂pracy z lud藕mi: S膮 :>

10. Posiadanie cierpliwo艣ci i systematyczno艣ci: Cierpliwo艣膰 do czasu jest :D

11. Co艣 o sobie: Mam na imi臋 Mateusz pochodz臋 z Podkarpacia, mam 22 lata obecnie pracuj臋. Wolny czas po艣wi臋cam na csa i dla dziewczyny. :>

12. Do艣wiadczenie (czy zajmowa艂e艣 ju偶 kiedy艣 takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obs艂udze skryptu IPB?):Nie, nie zajmowa艂em, ale my艣l臋 偶e ogarn臋 :>

13. Obowi膮zkowe mikro: Jest聽

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Go艣膰 Guest

Jeste艣 na forum 2 lata bez 2 miesi臋cy i masz lekko ponad 30 dni sp臋dzonych na forum, dla por贸wnania ja jestem prawie 5 miesi臋cy, a r贸偶nica to zaledwie kilka dni. Post贸w ju偶 nie b臋d臋 por贸wnywa艂. Na nie.

// edit. @Reprezentant nie o艣mieszaj si臋.

Odno艣nik do komentarza

jak najbardziej na TAK. Dlugo juz adminuje i robi to solidnie,zawsze byl w porzadku. Staz ma duzy,a to ze nie zna skryptow nie jest problemem sam dobrze to wiem, bo tez kiedys nie ogarnialem AMX a sie nauczylem, zreszt膮 z jego pomoca :) 3mam kciuki!!!

Odno艣nik do komentarza

citkos tyle 偶e od kilku miesi臋cy jest nowe forum i nowy silnik i od nowa jest czas naliczany , wi臋c jak nie wiesz to nie komentuj.聽

Nie o艣mieszam si臋 sam mia艂em ponad 30dni na starym forum mybb xD

Dla mnie neutral bo na sieci jeste艣 d艂ugo , wszystko 艂adnie pi臋kne ale niestety ostatnim czasem jeste艣 ma艂o aktywny na forum :/

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

Oczywiscie ze na tak:

+Posty

+Staz

+Same plusy :P

+Ogarnia

+Czesto na forum

Jeste艣 na forum 2 lata bez 2 miesi臋cy i masz lekko ponad 30 dni sp臋dzonych na forum, dla por贸wnania ja jestem prawie 5 miesi臋cy, a r贸偶nica to zaledwie kilka dni. Post贸w ju偶 nie b臋d臋 por贸wnywa艂. Na nie.

// edit. @Reprezentant nie o艣mieszaj si臋.

Wlasnie nie wiem kto tu sie osmiesza, To wlasnie dobrze, ze nie nabija bez celowo czasu tylko jest na forum po to zeby cos zrobic

Odno艣nik do komentarza

Utrzymaj aktywno艣膰, a nawet postaraj si臋 j膮 jeszcze wzbogaci膰, a przy nast臋pnej rekrutacji my艣l臋, 偶e zobaczymy si臋 w jednolitych kolorach. Na t膮 chwil臋 jestem zmuszony odrzuci膰, bowiem na to stanowisko wybrali艣my ju偶 dw贸ch kandydat贸w.聽

Zapraszam przy nast臋pnym naborze.聽

Odno艣nik do komentarza

***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie***

podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to, i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko sieciowego moderatora. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z Super Moderatorem lub Administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...