NumberOne Napisano 12 Grudnia 2014 #239980 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 1. Imię: Paweł 2. Kontakt: steam, forum, ts 3. Lokalizacja: Kraków 4. Czas jaki poświęcasz dla cs'a: ok 2h 5. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około): Forum otwarte mam zawsze kiedy włączony mam komputer, więc kilka godzin tak koło 4-5, może nawet więcej jeśli wliczyć przeglądanie z telefonu. 6. Posty (min.250 sensownych): 650 7. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie): To co każdy chętny na moderatora: utrzymać porządek, dbać o kulturę i miłą atmosferę. 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Bez większej różnicy - co trzeba to zrobię. 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Kto mnie zna ten wie, że jestem osobą uprzejmą, skorą do współpracy. 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Pełnienie różnych funkcji daje tą umiejętność, więc i tu mogę postawić plusa. 11. Coś o sobie: Wywiadzik dla chętnych: http://multi-head.pl/topic/46436-spowied%C5%BA-numerka-po-raz-drugi/ 12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?): Stanowisko super moderatora na niedużej sieci, junior moderator na jednej dużej. Raczej średnio, ale bardzo szybko się uczę, więc nie będzie problemów z bardziej zaawansowanym jego opanowaniem. 13. Obowiązkowe mikro: Oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 12 Grudnia 2014 #239988 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Na TAK - Pomocny - Miły - Wiek - Długo na forum Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Grudnia 2014 #239990 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Najlepszy kandydat ze wszystkich, którzy starają się o posadę Moderatora. Oczywiście na tak. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 12 Grudnia 2014 #239991 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Oczywiście na tak, tak jak wyżej najlepszy kandydat ! Do tego pomocny i pracowity . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Grudnia 2014 #239992 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Na duże TAK jest to osoba miła, ogarnięta a w szczegulności pomocna. Najlepsza osoba na to stanowisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Grudnia 2014 #240009 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Jestem na TAK: +posty +Troche juz jestes +Ogarniasz +Przykladasz sie do obowiazkow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 12 Grudnia 2014 #240010 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Na TAK! Miły, aktywny, kulturalny, radzi sobie jako opiekun, nada sie Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 12 Grudnia 2014 #240039 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Na prośbę @NumberOne podanie odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 12 Grudnia 2014 #240041 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko sieciowego moderatora. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z Super Moderatorem lub Administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi