bydlak Napisano 12 Grudnia 2014 #239872 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 1. Imię: Dawid 2. Kontakt: Pw, steam 3. Lokalizacja: Olsztyn 4. Czas jaki poświęcasz dla cs'a: Myślę ze 2,3 godziny dziennie 5. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około): Do 3,4 godzin dziennie czasami nawet dłużej 6. Posty (min.250 sensownych): Tak jak najbardziej mam 7. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie): Chciałbym wspomóc innych moderatorów jak i super moderatorów 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: To już zależy od Administracji co mi przydzielą 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Sądzę ze bardzo dobrze dogaduje się jak i dobrze współpracuję 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Tak myślę ze jest i to na poziomie 11. Coś o sobie: Mam na imię Dawid lat 23, jestem miłą jak i ogarniętą osobą, na co dzień pracuję w wolnej chwili interesuję się sportem a dokładnie piłką nożną 12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?): Tak byłem dłuższy czas na jednym forum 13. Obowiązkowe mikro: Tak PS: Wiem ze moje ostatnie podanie zostało odrzucone z powodu jakiś ostrzeżeń w dziale adminów ale to już było dawno, teraz jest poprawa i to jak najlepsza więc sądzę ze każdy zasługuję na tą szanse. Zrozumiem jak podanie zostanie znowu odrzucone z tego powodu. Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 12 Grudnia 2014 #239852 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 U Pana Bydlaka jak najbardziej jestem na tak, miły, rozmowny i jak najbardziej wydaje się rozgarnięty. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 12 Grudnia 2014 #239894 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Również na TAK - Wiek - Staż na forum - Posty Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Grudnia 2014 #239904 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Bardzo dobry kandydat, zasługujesz na Moderatora. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 12 Grudnia 2014 #239909 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Również na TAK, miły, aktywny, pomocny Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Grudnia 2014 #240007 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Jestem na TAK: +Czesto na forum +Posty +Staż +Dlugo na sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 12 Grudnia 2014 #240008 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Jeden z najlepszych na stanowisko moderatora. Pomocny, nie wchodzi w konflikty, przyjazny i uczciwy - takich moderatorów właśnie potrzeba. Powodzenia :good: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 13 Grudnia 2014 #240386 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Podanie odrzucone. Powód taki sam jak u Sniper'a i Augusta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 13 Grudnia 2014 #240387 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko sieciowego moderatora. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z Super Moderatorem lub Administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi