lolek133 Napisano 12 Grudnia 2014 #239819 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Witam jestem nowy więc nie będę się rozpisywał, chciałem pograć na waszym serwie ale jak wchodze wyskakuje mi ban mam stałe ip więc pewnie się pokryło nawet nie nie mój nick. Widać że to ns a ja mam st, proszę o rozpatrzenie [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : J4lon4k [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 91.223.52.1 ' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Grudnia 2014 #239825 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i pytania" do "Odwołanie od bana". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Grudnia 2014 #239826 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Ochujałeś typie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 12 Grudnia 2014 #239841 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Nie możemy odbanować tego gracz z IP, bo wróci. Admin miał podstawy aby dać mu bana, więc pewnie grał nie czysto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek133 Napisano 12 Grudnia 2014 Autor #239924 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 to co mam płacić za czyjeś błędy? to było mu dać neo a nie na ip przez to sporo ludzi stracicie ale wasza spr. Było miło żegnam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 12 Grudnia 2014 #240107 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 W takim razie też żegnamy. Możesz zrobić 100 reklam sieci, to dostaniesz jednorazowego unbana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 12 Grudnia 2014 #240108 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi