Gość Guest Napisano 12 Grudnia 2014 #239809 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Nieznana komenda: NSC666x Nieznana komenda: NSC666x Th4r killed Ninka with m4a1 Destr0yer (RADIO): Fire in the hole! [Granat Oslepiajacy] Nieznana komenda: NSC666x Nieznana komenda: NSC666x Nieznana komenda: NSC666x Nieznana komenda: NSC666x The server operator has added you to banned list Added to banned list Takie coś mi sie w konloli pokazało i koniec gry, Nie wiem co to jest, wiem tylko tyle, że zasługuje na ub. opisze troche sytuacje, grałem na serwerze only dd2, o dziwo na mapie de_dust2, bo dopiero co wszedłem na serwer, przegrałem pół rundy i bach ban i tylko tyle wiem co z konsoli. #25 "Oficer Odpowiedzi 5k1lls" 249 STEAM_0:1:54907218 0 00:20 42 0 IP: 83.15.146.171 Aaa i dodał bym tego ssa, niestety czarny ekran gdy próbuje zrobić screen shota i wkleić do painta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 12 Grudnia 2014 #239811 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 W bansie nie ma żadnego bana na to IP. Spróbuj usunąć config, jeżeli nie pomoże zresetuj router albo reinstall cs'a. Jeśli to też nie pomoże niestety my nic nie poradzimy, będziesz musiał czekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Grudnia 2014 #239815 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Mojego .cfg, a nawet folderu z grą nie mogę znaleść bo c/program files(86)/steam/steamapps/common/halflife/cstrike zawiera inny cfg niż który mam w grze, więc nie wiem gdzie znajduje się ta gra, na tym popieprzonym w7, wyszukiwanie folderu na dysku, nie powiodło sie. Reset routera, także nic nie pomógł... A kiedy otwieram folder plików lokalnych poprzez steama, pokazuje ta lokalizacje co poprzednio... Dobra wyszukiwanie znalazło folder cs'a w folderze " Virtual store", ale to nadal nie jest mój cfg. Już nie mam na to dziś głowy gdzie tego szukać... dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 12 Grudnia 2014 #239859 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Ban systemowy powinien sam minąć za jakiś czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 12 Grudnia 2014 #239867 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Ta sama spiewka jest u mnie i to jest wina serwera Czerwoni naprawcie to link do mojego tematu: http://multi-head.pl/topic/47192-znowu-help/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 12 Grudnia 2014 #240090 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Prawdopodobnie masz coś nadpisane w cfg i próbuje wpisać rcona na serwer. Spróbuj usunąć cfg (spróbuj zmienić coś w cfg(jeżeli nie masz tylko do odczytu) i wyjść z cs'a, a potem wyszukać po dacie edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 14 Grudnia 2014 #240944 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi