Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Prosił bym o ub, jakiś dziwny ban?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Nieznana komenda: NSC666x 

Th4r killed Ninka with m4a1

Destr0yer (RADIO): Fire in the hole! [Granat Oslepiajacy]

The server operator has added you to banned list

Added to banned list

Takie coś mi sie w konloli pokazało i koniec gry,

Nie wiem co to jest, wiem tylko tyle, że zasługuje na ub. opisze troche sytuacje, grałem na serwerze only dd2, o dziwo na mapie de_dust2, bo dopiero co wszedłem na serwer, przegrałem pół rundy i bach ban i tylko tyle wiem co z konsoli. 

#25 "Oficer Odpowiedzi 5k1lls" 249 STEAM_0:1:54907218   0 00:20   42    0

IP: 83.15.146.171

Aaa i dodał bym tego ssa, niestety czarny ekran gdy próbuje zrobić screen shota i wkleić do painta xD

Mojego .cfg, a nawet folderu z grą nie mogę znaleść bo c/program files(86)/steam/steamapps/common/halflife/cstrike zawiera inny cfg niż który mam w grze, więc nie wiem gdzie znajduje się ta gra, na tym popieprzonym w7, wyszukiwanie folderu na dysku, nie powiodło sie.

Reset routera, także nic nie pomógł...

A kiedy otwieram folder plików lokalnych poprzez steama, pokazuje ta lokalizacje co poprzednio...

Dobra wyszukiwanie znalazło folder cs'a w folderze " Virtual store", ale to nadal nie jest mój cfg. Już nie mam na to dziś głowy gdzie tego szukać... dobranoc :P

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...