MemesiO Napisano 11 Grudnia 2014 #239711 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 1. Imię: Przemysław 2. Kontakt: Zacznijmy od Facebook`a (najczęściej przez Was odwiedzany ^.^) Link w profilu E-mail (Link w profilu) GG (łohooo nie wiem kiedy byłem ale podam ) 33291130 Steam: MemesiO (Nick na steam) Skype (link w profilu) Twitter (link w profilu) Telefon:791 (resztę podam na priv ) Pw na forum, najlepszy i najszybszy sposób TeamSpeak 3 (Jestem jak mnie potrzebują :eksc: ) 3. Lokalizacja: Ćwiklice, Ślonsk (Te najbardziej Hanysowskie) 4. Czas jaki poświęcasz dla cs'a: Zależy, w tygodniu o 4-5 godzinek, w weekendy mniej z powodu pracy (jest pc ale zakaz instalowania gier od szefa :<) 5. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około):No tu już więcej, wchodzę co jakiś czas na chwilę do interesujących mnie tematów lub takich założonych przeze mnie, z powodów takich, że nie mam po co wchodzić do innych, zmieni się to po otrzymaniu rangi (Wierzę w to ) 6. Posty (min.250 sensownych):Jest Ser! :salut: (Tak Lubie ser) 7. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie): Pierwsze co bym zrobił to przeleciał (zbereśne myśli) całe forum od góry do dołu segregując tematy w odpowiednie działy (Kosz,Archiwum). Próbowałbym wprowadzić lepszy kontakt gracz-administracja. Założyć temat w stylu jedna rzecz w tygodniu do zrobienia przez Ekipę MH, polega na tym, że użytkownicy piszą co chcieli by dodać/usunąć/edytować, ekipa wybiera jedną rzecz na tydzień i ją wykonuje. 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Całe "Serwery Counter-Strike 1.6" i "Organizacja" co jeszcze dołożycie. 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Posiadam takie umiejętności 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Z cierpliwością różnie bywa, trudno mnie wyprowadzić z równowagi. Systematyczność, zawszę działam według reguł, robię to dokładnie oraz skrupulatnie. 11. Coś o sobie: Mam na imię Przemysław (Pozdrawiam imienników), uczę się i pracuję w jednym (takie życie) jestem uczniem technikum hotelarskiego, posiadam skończone kurs kasy fiskalnej (w Biedronce mnie przyjmą) oraz barmański, pracuję jako kelner, czasem jako barman w miejscowej knajpce. Myślę o założeniu własnej firmy, która prowadziłaby usługi barmańskie. Prześwietlając moje życie nic ciekawego nie znajdziecie. 12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?): Prowadziłem kilka for z silnikiem IPB, potrafię się obsługiwać i pisać proste hooki. 13. Obowiązkowe mikro: Jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guciu_ Napisano 11 Grudnia 2014 #239713 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Jestem na tak . Przemuś nadaje się na moderatora ,miły kulturalny same + u niego widzę ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 11 Grudnia 2014 #239722 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Na NIE - Brak Admina - Nie dawno zacząłeś się udzielać na forum, ale to za mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Grudnia 2014 #239741 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Jestem na tak: +Znamy juz go +Wymagania +ogarniety ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 11 Grudnia 2014 Autor #239747 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Na NIE - Brak Admina - Nie dawno zacząłeś się udzielać na forum, ale to za mało Dziwi mnie fakt, że pisząc tą negatywną opinie na mój temat, nie przejrzałeś nawet mojego profilu Przytoczę wymagania "*Dotyczy tylko wtedy, gdy posiadamy Admina." więc twój pierwszy argument przeciw jest bez sensu. Drugi argument także nie jest podpięty jakimś argumentem, nie lubię pisać bezsensownych postów na forach które mnie nie dotyczą. Dlatego taka mała aktywność. Tak tylko chciałem napisać i chciałbym abyście podpinali jakieś linki lub coś co świadczy o moich brakach. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 12 Grudnia 2014 #239784 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Podanie wygląda na strasznie niepoważne, wygląda jak napisane przez 10-latka z bezsensownymi wstawkami (typu "tak lubię ser", rozpisanie się w punkcie kontakt etc.). Na dodatek MemisiO w moich oczach sprawia wrażenie strasznie dziecięco się zachowującego i pomimo swojego wieku nie dorósł mentalnie do tak odpowiedzialnej funkcji*. * Jest to moja osobista ocena i nie ma na celu obrażania kogokolwiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 12 Grudnia 2014 #239806 Administrator Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Podanie napisane przez Ciebie to troszkę kpina. Można żartobliwie pisać, lecz funkcja moderatora nie może pozwolić sobie na takie oto sytuacje. Odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 12 Grudnia 2014 #239807 Administrator Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko sieciowego moderatora. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z Super Moderatorem lub Administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi