Gość Guest Napisano 11 Grudnia 2014 #239691 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 1. Imię: Tomek 2. Kontakt: forum, ts3, steam, facebook, gg, skype, tel. 3. Lokalizacja: Piotrków Trybunalski, Łódzkie. 4. Czas jaki poświęcasz dla cs'a: ponad 4 godziny dziennie, aktualnie prawie w ogóle, ponieważ oddałem laptopa na gwarancję, przed świętami powinienem go odzyskać. 5. Czas który poświęcasz na forum (około): jestem na forum praktycznie cały czas, codziennie od 15-16 do 24, czyli całkiem sporo. 6. Posty (min. 250 sensownych): są. 7. Co chciałbyś zrobić na forum (uzasadnienie): Chciałbym utrzymać porządek i miłą atmosferę, mam w zanadrzu kilka pomysłów, którymi się z Wami podzielę w najbliższym czasie. 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: nie ma dla mnie progu maksymalnego, mogę sprawować pieczę i pomagać w każdym dziale forum. 9. Posiadanie umiejętności współpracy ludźmi: Jestem, moim zdaniem, osobą komunikatywną i potrafię docenić rady osób, z którymi dane jest mi współpracować. 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Potrafię utrzymać nerwy na wodzy. Stawiam sobie ambitne cele, do których zrealizowania dążę. 11. Coś o sobie: Po krótce opisałem siebie wyżej, w celu uzyskania większej ilości informacji zapraszam do wywiadu, który przeprowadził ze mną @Freezu. 12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB): Byłem już Moderatorem, skrypt IPB obsługuję dobrze, lecz ciągle pogłębiam swą wiedzę. 13. Obowiązkowe mikro: Posiadam. Gorąco pozdrawiam. //edit. Oh fakt, brakuje mi kilku dni, ale to przecież wieczność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 11 Grudnia 2014 #239707 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Na TAK + Wiek + Czas na forum - Brak Admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 11 Grudnia 2014 #239717 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Na tak, ciągle Online no life ^.^ Powodzonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 11 Grudnia 2014 #239743 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Ja na nie, za krótko na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 12 Grudnia 2014 #239783 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Nie spełnianie któregoś z powyższych punktów dyskwalifikuje Cię z bycia Moderatorem na naszej sieci. Pisanie podania ze świadomością nie spełniania wszystkich kryteriów traktujemy jako łamanie zasad panujących na forum. Konsekwencją tego będzie przyznanie punktu ostrzeżeń. Chyba tyle w temacie tego podania. Nie spełnia podstawowego wymagania jakim jest staż na forum. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Grudnia 2014 #239785 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Sory ale jestem na NIE: -Staż na forum -Tak naprawde rzadko sie wypowiadasz na forum +Znam cie wiem zebys ogarnal +posty sa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 12 Grudnia 2014 #239868 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Brakuje Ci miesiące i kilku dni, a to już niestety za dużo. Spróbuj swoich sił przy kolejnej rekrutacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 12 Grudnia 2014 #239869 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko sieciowego moderatora. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z Super Moderatorem lub Administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361830 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Moderator " do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi