Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ODRZUCONE</span> [Moderator] citkos

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

1. Imię: Tomek

2. Kontakt: forum, ts3, steam, facebook, gg, skype, tel.

3. Lokalizacja: Piotrków Trybunalski, Łódzkie.

4. Czas jaki poświęcasz dla cs'a: ponad 4 godziny dziennie, aktualnie prawie w ogóle, ponieważ oddałem laptopa na gwarancję, przed świętami powinienem go odzyskać.

5. Czas który poświęcasz na forum (około): jestem na forum praktycznie cały czas, codziennie od 15-16 do 24, czyli całkiem sporo.

6. Posty (min. 250 sensownych): są.

7. Co chciałbyś zrobić na forum (uzasadnienie): Chciałbym utrzymać porządek i miłą atmosferę, mam w zanadrzu kilka pomysłów, którymi się z Wami podzielę w najbliższym czasie.

8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: nie ma dla mnie progu maksymalnego, mogę sprawować pieczę i pomagać w każdym dziale forum.

9. Posiadanie umiejętności współpracy ludźmi: Jestem, moim zdaniem, osobą komunikatywną i potrafię docenić rady osób, z którymi dane jest mi współpracować.

10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Potrafię utrzymać nerwy na wodzy. Stawiam sobie ambitne cele, do których zrealizowania dążę.

11. Coś o sobie: Po krótce opisałem siebie wyżej, w celu uzyskania większej ilości informacji zapraszam do wywiadu, który przeprowadził ze mną @Freezu.

12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB): Byłem już Moderatorem, skrypt IPB obsługuję dobrze, lecz ciągle pogłębiam swą wiedzę.

13. Obowiązkowe mikro: Posiadam.

Gorąco pozdrawiam.

//edit. Oh fakt, brakuje mi kilku dni, ale to przecież wieczność :)

Nie spełnianie któregoś z powyższych punktów dyskwalifikuje Cię z bycia Moderatorem na naszej sieci. Pisanie podania ze świadomością nie spełniania wszystkich kryteriów traktujemy jako łamanie zasad panujących na forum. Konsekwencją tego będzie przyznanie punktu ostrzeżeń.

Chyba tyle w temacie tego podania.

Nie spełnia podstawowego wymagania jakim jest staż na forum.

Na nie.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko sieciowego moderatora. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z Super Moderatorem lub Administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

• 11 months later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...