Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> HELP !!

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

"The server operator has added you to banned list

Added to banned list"

I znowu mam problem ... Wczoraj grałem normalnie ,a dziś znowu serwer mnie banuje . Powiedzcie mi co robić ???

Cs-a po raz X nie będę reinstalował bo jak widać nie ma to sensu , bo już to robiłem wcześniej i pomogło na 3 dni ... Jest to najwidoczniej wina serwera , dodam że gram na CFG standardowym i używałem pomocy wujka Google ale nic mi nie pomogło na dłuższą grę .

Proszę o naprawienie tego ponieważ nie mogę grać ,bo po takim banie serwer znika mi na cały dzień ,a co za tym idzie spada mi frekwencja i Joe będzie na mnie krzyczał. Z góry dziękuje za pomoc.

Podaje LINKA do wcześniejszego tematu z takim samym problemem :http://multi-head.pl/topic/46736-problem/w

Napisano

Jeśli mogę, bo miałam dosłownie taki sam problem, a chciałabym tylko spróbować pomóc...

Słuchaj, mnie przestało banować, gdy z CFG usunęłam wszystkie allias'y i binda na scroll (np "bind" "v" "+dd") oraz usunęłam cały userconfig.

Po usunięciu tego wszystkiego, co napisałam linijkę wyżej, serwer przestał mnie banować i jest już dobrze.

Jeśli Tobie to nie pomoże to nie mam zielonego pojęcia :o.

Ale wiedz, że jest to wina CFG, bo testowałam na kilka sposobów tego bana...

Napisano

Zauważ ze ja już  usuwałem Cfg , nawet całego cs-a i nic nie pomaga :/ wszystko pięknie wczoraj i przed wczoraj trybiło a dziś znowu ....

Po prostu jest coś nie halo z konfiguracją serwera .

Napisano

Zauważ ze ja już  usuwałem Cfg , nawet całego cs-a i nic nie pomaga :/ wszystko pięknie wczoraj i przed wczoraj trybiło a dziś znowu ....

Też tak miałam, ale usunęłam wszystkie allias'y i bind na scrolla oraz userconfig i wszystko śmiga pięknie... :o

Po prostu jest coś nie halo z konfiguracją serwera .

To już sprawa dla wyższych, niech ktoś się tym zajmie.

Napisano

Też tak miałam, ale usunęłam wszystkie allias'y i bind na scrolla oraz userconfig i wszystko śmiga pięknie... :o

Tak wiem bo mi tez pomogło tylko ze usunąłem cale CFG i userCFG  ale to tylko na chwile , A bindy w cfg mam tylko na amxmodmenu .

HELP HELP HELP od wczoraj nie mogę wejść na serwer . 

Napisano

Z tego co pamietam to jest to ban przez rcon, źle wpisane hasło. Restart serwera albo komenda removeip powinno pomóc.

Tylko że my się nie logujemy poprzez rcona. U mnie od samego początku gdy serwery wystartowały jest w all okej. Roben, spróbuj zrobić tak zwaną cofkę do wersji cs'a przed update. Na internecie znajdziesz odpowiednie pliki. Jeżeli nie, to spakuje swoje i Ci wyślę :)

Napisano

Tylko że my się nie logujemy poprzez rcona. U mnie od samego początku gdy serwery wystartowały jest w all okej. Roben, spróbuj zrobić tak zwaną cofkę do wersji cs'a przed update. Na internecie znajdziesz odpowiednie pliki. Jeżeli nie, to spakuje swoje i Ci wyślę :)

Z tego co widzę nie masz pojecia o tym problemie. Dużo osób przy uzywaniu bindów dostaje takiego bana i serwer im znika. Co do Robena takie coś powinno minąc samo po jakimś czasie jeżeli nie poproś kogoś kto ma dostęp do konsoli serwera żeby wpisał removeip TWOJE_IP lub usunął twoje ip/steamID z pliku banned.cfg i zrestartował serwer.

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Napisano

Pozwoliłem Sobie na otwarcie tematu .

Dalej serwer mnie banuje !! 

Nie moge grać . 

naprawcie ten błąd .

Napisano

Nie rozumiesz że to raczej nie jest wina po stronie serwera lecz po stronie Twoich ustawień? Spróbuj zrobić upback z nowszej wersji cs'a na tą przed aktualizacją. Na internecie znajdziesz pliki, jeżeli nie podeślę Ci moją wersję na której ja gram bez problemowo.

Napisano

To ty chyba nie rozumiesz :) to jest wina serwera poczytaj sobie w google :0 dodam ze tylko takie bany sypie mi tylko nasz serwer inne serwery na ktorych grywam nie robia nic , w GO tak samo nie banuje 

Napisano

W GO banować Cię nie będzie bo tam jest zupełnie inny system odnośnie tego. I nie wyjeżdżaj mi tu że ja nie rozumiem, bo kiedyś ten problem miałem i go właśnie w ten sposób rozwiązałem co Ci podawałem ze względu na plik w moim cs'ie, którego za chiny nie mogłem znaleźć.. Ale spoko jak tam uważasz ;]

ps. down

Będziesz mi wpierał że nie potrafię czytać ze zrozumieniem? Teraz pokazałeś że to Ty nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Dziękuję i kończę dyskusję z Tobą, bo nie mam zamiaru pomagać osobie, która nawet nie chce mojej pomocy.

Napisano

Ale kłania się czytanie ze zrozumieniem .Pisałem wyżej ze CS był odinstalowany + usuwane pliki rejestru czyli na nowo sciagalem Cs-a , i tylko po tym wszedłem na only DD2  MH i serwer dal bana , a to już wina jest serwera a nie moich plików bo w CFG żadnych bindow nie mam tylko na "amxmodmenu" zmienianie IP tez nie skutkuje  ,wiec wina leży po stronie serwerów . Bo na innych "serwer" nie banuje , a u nas już widziałem ze nie tylko ja mam problem .

Napisano

Nie chciało mi się tworzyć nowego tematu, więc się podepnę. Skoro tyle osób ma taki problem (tak ja też tak miałem), to albo (jeśli to przez plugin) przejrzyjcie .sma i będzie wiadomo za co mogą lecieć bany, jeśli nie plugin, to logi serwera i też powinno być wiadomo, co jak i dlaczego, a tym samym możnaby znaleźć rozwiązanie. ;)

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

• Odpowiedzi 20
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...