Gość Guest Napisano 10 Grudnia 2014 #239078 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Witam proponuję konkurs na reklamowanie i wklejanie postów za punkty jeden post jeden punkt na dole konkurs. Lecz posty nie mogą się powtarzać a dla zwycięscy konto premium/vip lub coś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 10 Grudnia 2014 #239079 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Sponsorujesz te nagrody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 10 Grudnia 2014 #239081 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Jeżeli ty za sponsorujesz te nagrody i H@ się na to zgodzą to ja nie widzę problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 10 Grudnia 2014 #239082 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Zgadzam się z poprzednikami. Jeśli zasponsorujesz to jestem za takim konkursem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Grudnia 2014 #239086 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 ja nie będę wydawał pieniędzy wam na konkurs gdyż jestem zwykłym członkiem co innego jak bym był ważniejszą osobą na forum to może bym sponsorował konkurs. A jeżeli widzicie to jest propozycja na konkurs i jeżeli administracja się zgodzi to będzie jak nie to wiadomo że konkursu nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 10 Grudnia 2014 #239092 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Dlaczego zawsze nowi użytkownicy mają najwiecej do powiedzenia w tym dziale...przypadek? Nie sądze... Dla mnie dałeś propozycję którą bardzo słabo opisałeś, dwa zdania ledwo i juz propozycja po byku.. Nie którzy, robią reklamy bezinteresownie i dobrych chęci. Moim zdaniem tego typu konkursy są słabe, jak juz robić to lepiej coś bardziej rozbudowanego i przemyślanego.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Grudnia 2014 #239093 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 To Ty wychodzisz z inicjatywą i to Tobie ma zależeć, by ludzie wzięli w tym udział, dobrą zachętą jest jakaś nagroda.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 10 Grudnia 2014 #239228 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Tak wypadł poprzedni konkurs reklamowy: http://multi-head.pl/topic/28100-konkurs-reklamowy/. Następnym razem przygotuj może nagrody, uzgodnij wszystko z H@ i wtedy działaj . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 10 Grudnia 2014 #239229 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 10 Grudnia 2014 #239232 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Konkursy / Turnieje" do "Propozycje konkursów". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi