Gość Guest Napisano 9 Grudnia 2014 #238841 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Witam mam propozycję stworzenia grupy o nazwie INFORMATOR ranga ta będzie pod forum. W razie jakiś pytań na Shoutbox lub na priv żeby ta grupa wiedziała wszystko na temat forum serwerów i żeby mogła w razie pytań odpowiadać spotkałem się że na wiele pytań trzeba pisać do czerwonych lecz oni zazwyczaj są zajęci czymś innym. Grupa by się przydała w razie pomocy na forum oraz na serwerach. Pomysł mona dopracować. lecz żeby ludzie z tej grupy INFORMATOR wiedziała wszystko powinna być informowana na bieżąco o nadchodzących zmianach lub coś w tym stylu. Najmocniej przepraszam źle napisałem poprzedni temat lecz już zmieniłem i proszę się nie gniewać a te wasze odpowiedzi zostają nieaktywne ponieważ były przed edytowaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Grudnia 2014 #238846 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Troche smieszny temat: Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 9 Grudnia 2014 #238847 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Hmmm bez sensu troche. [PODANIE ODRZUCONE] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 9 Grudnia 2014 #238848 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Ale dokładnie o co ci chodzi, jaką rangę , jak się to ma nazywać w ogóle bo nie rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Grudnia 2014 #238850 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Nie ma rangi, która jest "pośrednikiem" pomiędzy Właścicielami, a użytkownikami, bo z tego, co wyczytałem to o to Ci właśnie chodzi. Może masz na myśli Moderatora, ale raczej nie masz szans, ponieważ ilość postów nie powala i rekrutacja jest zamknięta. PS. Jesteś długo na forum? Coś ponad 3h, to chyba jakiś żart z Twojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Grudnia 2014 #238853 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Troche smieszny temat: Jestem na NIE Pytanko ty jesteś administratorem ? jak nie to to temat nie dla cb. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 9 Grudnia 2014 #238854 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Co to za temat? . W ogóle nie wiadomo o jaką rangę Ci chodzi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 9 Grudnia 2014 #238856 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Pytanko ty jesteś administratorem ? jak nie to to temat nie dla cb. Pozdrawiam To co nikt nie moze sie wypowiadac oprocz czerwonych? Okej sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielonaa. Napisano 9 Grudnia 2014 #238842 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Hahahah jestes mistrzem mamy prima aprilis? ;> Nie ma czegos takiego o czym piszesz a jesli juz chcesz skladac podanie to zloz na konkretna posade. Pomoc w problemach moze kazdy nawet zwykly uzytkownik nie potrzeba przy tym dodatkowej rangi ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 9 Grudnia 2014 #238860 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Ciężkie czasy... Żeby odpowiedzieć komuś na pytanie, pomóc w problemie trzeba mieć specjalną rangę na forum :sciana: Bez sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Grudnia 2014 #238868 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Pytanko ty jesteś administratorem ? jak nie to to temat nie dla cb. Pozdrawiam Składają coś w stylu "podania" na forum publicznym, jesteś automatycznie poddany opiniom użytkowników, oczywiście każdy ma prawo do swojego zdania, natomiast Ty nie masz prawa pisać komuś, czy jest to temat przeznaczony dla niego, czy nie. // edit. Informator? Totalnie zbędne, jest kontakt do Właścicieli podany, moim zdaniem to wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 9 Grudnia 2014 #238870 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Dopiero teraz zrozumiałem o co w tym chodzi, nie ma takiej rangi i na pewno nie powstanie, nie wiem co to za pomysł ci przyszedł do głowy, ale pierwszy raz się z taką propozycją spotykam, cóż wszystko zależy od @aquax lub @555_dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Grudnia 2014 #238880 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 no właśnie wy wszyscy dajecie czerwonym ale żebyście siedzieli na forum od rana prawie to byście widzieli i czerwoni mają inne też rzeczy na głowie i co z tego że jest kontakt do czerwonych jak oni też mają inne zajęcia a nie tylko forum. A jak na razie to i tak wszyscy piszą na SHOUTBOX i piszą co się stało , proszę o pomoc z tym i tym , co się dzieje z tym i tym no i odpowiedzi na ich pytania napisz do czerwonych a jeżeli chcecie zrobię zdjęcia następnym razem jak to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 9 Grudnia 2014 #238889 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Bez przesady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 9 Grudnia 2014 #238890 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 9 Grudnia 2014 #238895 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Rekrutacja" do "Propozycje i uwagi na temat Multi-Head". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi