Gość Guest Napisano 9 Grudnia 2014 #238743 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Twój nick podczas gry: ?? [t]. Godzina, data zdarzenia: 17.20-17.29 Mapa: De_dust2 STEAM_ID / IP: 178.42.79.1 "?? [t]." 2784 STEAM_0:0:25554669 0 00:08 28 0 Uzasadnienie: Gram i nagle wyrzuciło mi Cs (wyłączyło) i wchodze jeszcze raz na Serwer DD2#2 a tam ban , zmieniło mi nazwe na Cheater Destroyed wgl sie zdziwiłem bo nie wiem o co chodzi a żadnych czitów nie używałem na tym koncie musi to być jakaś pomyłka Prosze o ściągniecie HLTV i obejrzenie go dokładnie czy mogłem czitować a jeszcze była adminka Danke:*:* na serwerze i widziała jak gram (sama sie zdziwiła że dostałem bana). wycinek z Amx : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : ?? [t]. [AMXBans] Powod : ' Cheater Destroyed ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 25554669 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 178.42.79.145 ' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 9 Grudnia 2014 #238747 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Został na Tobie użyty amx_destroy- Twoje pliki z gry zostały zniszczone. Nie do końca mi wiadomo jaki admin użył tej komendy (Multi-Head.pl [ ONLY DD2#2 ][swiateczny Klimat!] ^ 1shot1kill.pl) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Grudnia 2014 #238751 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Został na Tobie użyty amx_destroy- Twoje pliki z gry zostały zniszczone. Nie do końca mi wiadomo jaki admin użył tej komendy (Multi-Head.pl [ ONLY DD2#2 ][swiateczny Klimat!] ^ 1shot1kill.pl) ja wgl nie wiem o co chodzi mógłby ktoś mi to wytłumaczyć jak byłem czysty HLTV wszystko przedstawia prosze Aquax lub striker o rozpatrzenie HLTV bo naprawde gram czysto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Grudnia 2014 #238763 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Może ktoś to wyjaśnić bo chce nabijać h na admina.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 9 Grudnia 2014 #238798 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Zapraszam adminów z serwera dd2#2, którzy mają flagę z destro, bo taki komunikat pojawiał się po użyciu komendy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Grudnia 2014 #238810 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Zapraszam adminów z serwera dd2#2, którzy mają flagę z destro, bo taki komunikat pojawiał się po użyciu komendy. Adminka Danke:*:* była przy tym zajściu ma sie tu wypowiedzieć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 9 Grudnia 2014 #238829 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Jeśli chodzi o mnie to byłam przy tym zajściu, ale szczerze powiedziawszy nawet nie umiem z tej flagi korzystać, nigdy jej nie ruszałam i w sumie nawet nie mam zamiaru. Oprócz mnie na serwerze był jeszcze admin DD2, Tom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Grudnia 2014 #238833 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Jeśli chodzi o mnie to byłam przy tym zajściu, ale szczerze powiedziawszy nawet nie umiem z tej flagi korzystać, nigdy jej nie ruszałam i w sumie nawet nie mam zamiaru. Oprócz mnie na serwerze był jeszcze admin DD2, Tom. To wychodzi na to że dostałem perma bo ktoś się nudził i użył Flagi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 9 Grudnia 2014 #238865 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 To wychodzi na to że dostałem perma bo ktoś się nudził i użył Flagi? Nie wiem, musisz poczekać na innych adminów/wyższych. W sumie przydałoby się, by Tom też coś w tym temacie napisał. Ode mnie to wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 10 Grudnia 2014 #238955 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Wyrzucałem innego gracza, który miał aktywnego na sieci. Widocznie zaszła pomyłka. Dałem UB. Z kolei jak nawiązujecie temat do danej osoby piszcie to na prv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 10 Grudnia 2014 #239016 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi