Mateusz Olczak Napisano 6 Grudnia 2014 #237778 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Byłem dziś większość dnia na CS i chciałbym pochwalić admina "Kakadu :D" oraz adminke "Ania ;)" . Spędziliście dziś bardzo dużo czasu na serwerze , w zasadzie jedynie wy, wczoraj ani dziś nikogo nie widziałem poza wami i należy się wam za to pochwała i brawa. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guciu_ Napisano 6 Grudnia 2014 #237787 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 To widocznie mało grasz jak tylko ich zauważyłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 6 Grudnia 2014 #237791 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Dołączam się do pochwały. Wróciłem dziś można powiedzieć do starej kochanki 1.6 i admin kakadu to pierwsza osoba z którą się ładnie dogadałem. Siedział bardzo dużo (w czym dużo na spekcie głównie na moje prośby i wskazania). Również dwukrotnie wywołałem go na server (który był wręcz oblazły graczami łamiącymi regulamin) i zrobił porządek. Niby to jego obowiązek, lecz wykonuje go perfekcyjnie. Pani Ania również przesiedziała chyba całe południe i popołudnie piastując godnie swą rolę i działając na rzecz servera (w wiadomy sposób). Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 8 Grudnia 2014 #238425 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 No proszę jaka niespodzianka Dziękuję Wam za pochwały. Po to jestem na serwerze aby go pilnować , a widzicie mnie często bo mam troszkę więcej wolnego czasu Jeśli chodzi o Kakadu to zasłużył na pochwałę, ponieważ odkąd ponownie ruszył serwer bardzo dużo pomógł i spędził naprawdę sporo czasu cierpliwie wypełniając swoje obowiązki. Jestem mu za to bardzo wdzięczna. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 8 Grudnia 2014 #238427 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Dzięki bardzo :3 Ale ja tylko robię to co do mnie należy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 8 Grudnia 2014 #238437 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi