Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Pochwała

Mateusz Olczak

Rekomendowane odpowiedzi

Byłem dziś większość dnia na CS i chciałbym pochwalić admina "Kakadu :D" oraz adminke "Ania ;)" . Spędziliście dziś bardzo dużo czasu na serwerze , w zasadzie jedynie wy, wczoraj ani dziś nikogo nie widziałem poza wami i należy się wam za to pochwała i brawa. Pozdrawiam :)

Dołączam się do pochwały. Wróciłem dziś można powiedzieć do starej kochanki 1.6 i admin kakadu to pierwsza osoba z którą się ładnie dogadałem. Siedział bardzo dużo (w czym dużo na spekcie głównie na moje prośby i wskazania). Również dwukrotnie wywołałem go na server (który był wręcz oblazły graczami łamiącymi regulamin) i zrobił porządek.

Niby to jego obowiązek, lecz wykonuje go perfekcyjnie.

Pani Ania również przesiedziała chyba całe południe i popołudnie piastując godnie swą rolę i działając na rzecz servera (w wiadomy sposób).

Pozdrawiam.

No proszę jaka niespodzianka ;)

Dziękuję Wam za pochwały. Po to jestem na serwerze aby go pilnować , a widzicie mnie często bo mam troszkę więcej wolnego czasu ;)

Jeśli chodzi o Kakadu to zasłużył na pochwałę, ponieważ odkąd ponownie ruszył serwer bardzo dużo pomógł i spędził naprawdę sporo czasu cierpliwie wypełniając swoje obowiązki.  Jestem mu za to bardzo wdzięczna.

Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam ;)

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...