Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Consecuente głosi swoje homofobiczne poglądy na czacie!

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Zostałem dzisiaj zaatakowany przez jednego z Administratorów!

Cytaty:

PosełBiedroń

no wynocha stąd

PosełBiedroń

nawet w świecie zwierząt nie ma par homoseksualnych, jesteście wybrykiem natury i cieszycie się jeszzcze z tego, zaraz z wielką radością i nietolerancją zostaniesz zbanowany na tym, forum

Oczekuję wyrzucenia tego człowieka z Administracji w trybie natychmiastowym. Taka osoba nie może zajmować tak ważnego stanowiska.

Napisano

Ja też wnioskuję za wyrzuceniem tego @Consecuente gbura z sieci, to cham i prostak, nie toleruje cieplutkich i nie obnosi się ze swoimi poglądami heteroseksualnymi. Proszę o zabranie mu rangi w trybie ponadnatychmiastowym.

Napisano

Oczekuje zbanowania Biedronia za szerzenie gejostwa na sieci...

Bardzo dobrze, że się sam wpisałeś do tematu i poniesiesz tego konsekwencje. Osoby takie jak Ty nie mają prawa bytu w cywilizowanym społeczeństwie.

Homoseksualizm to rzecz naturalna i normalna.

Napisano

Tomek nie przeginaj xD, powiem tyle, nie wiem jak jest w tym twoim kolorowym świecie co facet z facetem uprawia seks, ale powiem ci jedno ja tego nie toleruje i nie masz prawa składać na kogoś skargi jeżeli on nie toleruje twoich poglądów, ani nie masz prawa żądać aby któryś z serwerów na twoje zasrane życzenie został zamknięty, nie jesteś pępkiem świata, tylko w gronie ludzi którzy mają swoje poglądy i których się trzymają, i powiem ci tyle, nie przekonasz nikogo aby tolerował te twoje poglądy.

Napisano

Każdy człowiek powinien być tolerancyjny, w przeciwnym wypadku jest to oznaka utraty człowieczeństwa, bo nie można krzywdzić innych osób tak okropnymi słowami. Każda osoba homoseksualna na tym forum na pewno poczuła się urażona, dlatego w imieniu tych osób, jak i innych osób homo, bi i trans, apeluję o niezwłoczne podjęcie działań, mające na celu usunięcie tego homofobicznego Administratora.

Napisano

Takl wywalić go, szkoda że żadna z Twoich "wielu" nie obnosi się ze Swoją orientacją. 

Wywalcie mnie, zabierzcie mi kolor. @555_dni, @aquax weźcie się do roboty.

@PosełBiedroń a Ty tolerujesz naszą nietolerancję? Jesteś nietolerancyjny, podam Cię do sądu, już piszę pozew.

Napisano

Przykro mi, ale nasza sieć jest skażona homofobią. Bóg stworzył nie bez przypadku Adama i Ewę. Homoseksualizm to choroba, na którą niestety nie ma lekarstwa.

Korzystając z okazji i nawiązując do Twojego nicku:

"Pierydole fiskusa i złodziei z Wiejskiej".

Napisano

Zabrać w trybie natychmiastowym rangę administratorowi @555_dni, to homofob i bluźnierca, niszczyć takich :D

PS

Nie pykasz chłopców?

Napisano

W imieniu imienia odbieram Tomaszowi pseudonim ciasny @Consecuente wszystkie rangi za lekceważenie, obrażanie i ewidentne nie szanowanie ludzkich zboczeń, przez co przyczynił się do (nie tylko) egzystencjalnego bólu dupy kolegi zakładającego temat.

Żegnam Tomek. :'(

Napisano

Przykro mi, ale nasza sieć jest skażona homofobią. Bóg stworzył nie bez przypadku Adama i Ewę. Homoseksualizm to choroba, na którą niestety nie ma lekarstwa.

Korzystając z okazji i nawiązując do Twojego nicku:

"Pierydole fiskusa i złodziei z Wiejskiej".

# Zbigniew Stonoga xD

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

• Odpowiedzi 15
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...