Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2014 #237519 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Witam! Zostałem dzisiaj zaatakowany przez jednego z Administratorów! Cytaty: PosełBiedroń no wynocha stąd PosełBiedroń nawet w świecie zwierząt nie ma par homoseksualnych, jesteście wybrykiem natury i cieszycie się jeszzcze z tego, zaraz z wielką radością i nietolerancją zostaniesz zbanowany na tym, forum Oczekuję wyrzucenia tego człowieka z Administracji w trybie natychmiastowym. Taka osoba nie może zajmować tak ważnego stanowiska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2014 #237520 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Oczekuje zbanowania Biedronia za szerzenie gejostwa na sieci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2014 #237521 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Ja też wnioskuję za wyrzuceniem tego @Consecuente gbura z sieci, to cham i prostak, nie toleruje cieplutkich i nie obnosi się ze swoimi poglądami heteroseksualnymi. Proszę o zabranie mu rangi w trybie ponadnatychmiastowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2014 #237522 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Oczekuje zbanowania Biedronia za szerzenie gejostwa na sieci... Bardzo dobrze, że się sam wpisałeś do tematu i poniesiesz tego konsekwencje. Osoby takie jak Ty nie mają prawa bytu w cywilizowanym społeczeństwie. Homoseksualizm to rzecz naturalna i normalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 6 Grudnia 2014 #237523 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Tomek nie przeginaj , powiem tyle, nie wiem jak jest w tym twoim kolorowym świecie co facet z facetem uprawia seks, ale powiem ci jedno ja tego nie toleruje i nie masz prawa składać na kogoś skargi jeżeli on nie toleruje twoich poglądów, ani nie masz prawa żądać aby któryś z serwerów na twoje zasrane życzenie został zamknięty, nie jesteś pępkiem świata, tylko w gronie ludzi którzy mają swoje poglądy i których się trzymają, i powiem ci tyle, nie przekonasz nikogo aby tolerował te twoje poglądy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2014 #237525 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Wywalić @Consecuente z sieci, wszystkie ciepłe stworki tego chcą, uczyńcie to dla nich . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2014 #237526 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Każdy człowiek powinien być tolerancyjny, w przeciwnym wypadku jest to oznaka utraty człowieczeństwa, bo nie można krzywdzić innych osób tak okropnymi słowami. Każda osoba homoseksualna na tym forum na pewno poczuła się urażona, dlatego w imieniu tych osób, jak i innych osób homo, bi i trans, apeluję o niezwłoczne podjęcie działań, mające na celu usunięcie tego homofobicznego Administratora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2014 #237527 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Takl wywalić go, szkoda że żadna z Twoich "wielu" nie obnosi się ze Swoją orientacją. Wywalcie mnie, zabierzcie mi kolor. @555_dni, @aquax weźcie się do roboty. @PosełBiedroń a Ty tolerujesz naszą nietolerancję? Jesteś nietolerancyjny, podam Cię do sądu, już piszę pozew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 6 Grudnia 2014 #237528 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Załosny jesteś, ledwo co tu się zarejestrowałeś i ciągle marnie prowokujesz. Gejom mówię NIE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 6 Grudnia 2014 #237530 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Przykro mi, ale nasza sieć jest skażona homofobią. Bóg stworzył nie bez przypadku Adama i Ewę. Homoseksualizm to choroba, na którą niestety nie ma lekarstwa. Korzystając z okazji i nawiązując do Twojego nicku: "Pierydole fiskusa i złodziei z Wiejskiej". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2014 #237531 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Zabrać w trybie natychmiastowym rangę administratorowi @555_dni, to homofob i bluźnierca, niszczyć takich PS Nie pykasz chłopców? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 6 Grudnia 2014 #237532 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 W imieniu imienia odbieram Tomaszowi pseudonim ciasny @Consecuente wszystkie rangi za lekceważenie, obrażanie i ewidentne nie szanowanie ludzkich zboczeń, przez co przyczynił się do (nie tylko) egzystencjalnego bólu dupy kolegi zakładającego temat. Żegnam Tomek. :'( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 6 Grudnia 2014 #237533 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Przykro mi, ale nasza sieć jest skażona homofobią. Bóg stworzył nie bez przypadku Adama i Ewę. Homoseksualizm to choroba, na którą niestety nie ma lekarstwa. Korzystając z okazji i nawiązując do Twojego nicku: "Pierydole fiskusa i złodziei z Wiejskiej". # Zbigniew Stonoga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2014 #237534 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Czyli teraz będę rozlazłe dupsko? A ciasny tak fajnie brzmiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 6 Grudnia 2014 #237535 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Starczy tego. Panowie weźcie się za przeproszeniem "ogarnijcie". Nikt nie musi tego tolerować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 6 Grudnia 2014 #237536 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi