Gość Guest Napisano 5 Grudnia 2014 #237351 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 Avatar ustawiony, informacje uzupełnione, więc zostaje przywitać się. Cześć! Jestem WariaT ? pod takim samym nickiem, gram na serwerwerach cs:Go FFA oraz ODD2. Na serwery cs 1.6 - jeszcze okazji wbić nie miałem, lecz może czasem wpadnę, swoją przygodą z Counter-Strike rozpocząłem jakieś 6-7lat gdy jako młody chłopak znalazlem klasyczną obecnie grę cs 1.6, w swojej przygodzie poznałem wiele typów moda, wiele serwerów oraz doswiadczenie którę wciąż we mnie siedzi. Sam znajmowałem się kilkoma serwerami, nie miałem nigdy ochoty pisac pluginów - bo nie miało to dla mnie sensu i tylko traciłem czas, swoja wiedze o amxxx oceniam na 8/10 a sourcemod na 6/10 - Gdyż z tym doczynienia jeszcze "większej" przygody nie miałem. Teraz przejdzę do swojej osoby, czyli z życia realnego. Jestem Kacper, mam 16 lat i uczęszczam do LO. Mieszkam na Pomorzu, dokładnie na Kaszubach (ahhh te widoki <3). Moim zainteresowaniem jest tak jak wyżej wspomniałem Counter-Strike w zaciszu domowym przed pc - gdy znajdę oczywiście czas.Uprawiam sport a dokladniej piłke nożną. Jestem osobą którą nie piszę czegoś bez włąsnej wiedzy na jakiś temat, zawsze mam argumenty - gdy ktoś doda swoje trzy grosze do moich dwóch, jestem osobą zaufaną, nie toleruje większych oszustw, gdyż jest to dla mnie dziecinne, jeżeli otrzymuję dane stanowisko - moje zaangażowanie/zgranie/czas jest na najwyższym poziomie, to chyba tyle, jestem otwarty na znajomości, lecz z osobami z poziomem "myślenia". Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 5 Grudnia 2014 #237355 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 Witaj w naszym wielkie gronie Multi-Head Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 5 Grudnia 2014 #237356 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 Cześć, ładnie się rozpisałeś...powodzenia na sieci oraz dużo fragów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Grudnia 2014 #237357 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 "Jako młody chłopak", więc mając 16 już nie jesteś młody? Kurczę, ja to już staruszek chyba . Witaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Grudnia 2014 #237359 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 "Jako młody chłopak", więc mając 16 już nie jesteś młody? Kurczę, ja to już staruszek chyba . Witaj. "Jako młody chłopak" - młody może i jestem pod wiekiem, lecz jeszcze te 6-7 lat temu byłem młody pod względem rozumu i poznawania życia oraz uświadomienia że życie to nie tylko gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Grudnia 2014 #237362 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 No ta, bo jako 16 latek już tyle przeżyłeś i doświadczyłeś, hahah. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Grudnia 2014 #237369 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 No ta, bo jako 16 latek już tyle przeżyłeś i doświadczyłeś, hahah. Jeżeli twoim zdaniem, koło 11 lat - ktoś ma taki sam poziom jak osoba w wieku 16 lat, to gratuluje Ci ogromnej wiedzy na temat rozwoju czlowieka i calego życia, w dodatku skąd możesz wiedzieć co ja przeżyłem? Jestem tutaj dopiero kilka minut, nie napisalem nic o swoim głebszym życiu i tak na prawdę nie mam zamiaru, lecz jeżeli nie wiesz nic o mnie to w jakim celu nadal prowadzisz ze mna konwersacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Olczak Napisano 5 Grudnia 2014 #213943 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 Jeżeli twoim zdaniem, koło 11 lat - ktoś ma taki sam poziom jak osoba w wieku 16 lat, to gratuluje Ci ogromnej wiedzy na temat rozwoju czlowieka i calego życia, w dodatku skąd możesz wiedzieć co ja przeżyłem? Jestem tutaj dopiero kilka minut, nie napisalem nic o swoim głebszym życiu i tak na prawdę nie mam zamiaru, lecz jeżeli nie wiesz nic o mnie to w jakim celu nadal prowadzisz ze mna konwersacje? Polać mu Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 5 Grudnia 2014 #237373 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 5 Grudnia 2014 #237375 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 SIemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Grudnia 2014 #237420 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 5 Grudnia 2014 #237431 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blurred Napisano 5 Grudnia 2014 #237433 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2014 #237479 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Witamy, witamy ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guciu_ Napisano 6 Grudnia 2014 #237490 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Siemanoo : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2014 #237567 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Detroit Napisano 6 Grudnia 2014 #237775 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Witam na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi