.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 5 Grudnia 2014 #237293 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 Mianowicie, znalazłem kilka problemów na naszym cod 200: 1. ks z care package czy emerency aidrop nie wypada nic. Tzn paczki są puste, nie ma dodatkowych ks`ów z nich. 2. gram sobie i nagle rozłączyło mnie z serwerem, po czym zresetował mi sie lvl. 3. Rozgrzewka dalej się buguję. 4. Klasy chyba są zbugowane 5. Coś stało się z sentry gunem, ponieważ zadaję dużo więcej obrażeń. Grając kapitanem 4 razy mnie trafiło i padłem. 6. Cały czas są crashe. Wygląda to tak jak by się serwer sam resetował. Na razie tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Grudnia 2014 #237294 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 Zgadzam się z 1. Reszty nie zaobserwowałem. Granaty z KS też giną jak się je wybierze. /Teraz wieczorem KS działa dobrze tylko granaty znikają. Można włączyć jeszcze komendy /me i /hp? I klasy przede wszystkim są takie jak dawniej, saper ma +15 dmg i miny, a amadeusz samo +15 dmg. Latarka na NINJE też nie działa. Klasy na rozgrzewce? Wszystkie z 1/x z noża mają przewagę, o ninji szkoda mówić gdy w 1 rundzie dostaje się nalot od razu..;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Grudnia 2014 #237413 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 No jest to uciążliwe Też pytanko. Morderca przed tym incydentem w opisie miał krytyka 1/3, a teraz 1/9. Chyba zbyt mało jak na klasę Premium porównując z zabójcą. Jeśli chodzi o ks to też zauważyłem problem, a mianowicie po zdobyciu już tego ks'a jest dźwięk co się zdobyło, jednak po wejściu w /ks czasem ta "nagroda" się nie pojawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Grudnia 2014 #238660 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Ktoś się tym zainteresuje? Nie chodzi o zamknięcie tematu, tylko o naprawienie błędów i poprawienie klas bo bugów jest mnóstwo.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 9 Grudnia 2014 #238668 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Cały czas na tym pracujemy większość jest już naprawiona a resztę postaramy się naprawić jak najszybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 9 Grudnia 2014 #238669 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi