.::DwA gRoszE do WinA::. Posted December 5, 2014 #237293 Share Posted December 5, 2014 Mianowicie, znalazłem kilka problemów na naszym cod 200: 1. ks z care package czy emerency aidrop nie wypada nic. Tzn paczki są puste, nie ma dodatkowych ks`ów z nich. 2. gram sobie i nagle rozłączyło mnie z serwerem, po czym zresetował mi sie lvl. 3. Rozgrzewka dalej się buguję. 4. Klasy chyba są zbugowane 5. Coś stało się z sentry gunem, ponieważ zadaję dużo więcej obrażeń. Grając kapitanem 4 razy mnie trafiło i padłem. 6. Cały czas są crashe. Wygląda to tak jak by się serwer sam resetował. Na razie tyle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 5, 2014 #237294 Share Posted December 5, 2014 Zgadzam się z 1. Reszty nie zaobserwowałem. Granaty z KS też giną jak się je wybierze. /Teraz wieczorem KS działa dobrze tylko granaty znikają. Można włączyć jeszcze komendy /me i /hp? I klasy przede wszystkim są takie jak dawniej, saper ma +15 dmg i miny, a amadeusz samo +15 dmg. Latarka na NINJE też nie działa. Klasy na rozgrzewce? Wszystkie z 1/x z noża mają przewagę, o ninji szkoda mówić gdy w 1 rundzie dostaje się nalot od razu..;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 5, 2014 #237413 Share Posted December 5, 2014 No jest to uciążliwe Też pytanko. Morderca przed tym incydentem w opisie miał krytyka 1/3, a teraz 1/9. Chyba zbyt mało jak na klasę Premium porównując z zabójcą. Jeśli chodzi o ks to też zauważyłem problem, a mianowicie po zdobyciu już tego ks'a jest dźwięk co się zdobyło, jednak po wejściu w /ks czasem ta "nagroda" się nie pojawia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 9, 2014 #238660 Share Posted December 9, 2014 Ktoś się tym zainteresuje? Nie chodzi o zamknięcie tematu, tylko o naprawienie błędów i poprawienie klas bo bugów jest mnóstwo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiGhT3r Posted December 9, 2014 #238668 Share Posted December 9, 2014 Cały czas na tym pracujemy większość jest już naprawiona a resztę postaramy się naprawić jak najszybciej Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiGhT3r Posted December 9, 2014 #238669 Share Posted December 9, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts