Gość Guest Napisano 5 Grudnia 2014 #237252 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 Nie wiem czy dobry dział z moim problemem ale sami ocenicie,jak coś to przenieście,mianowicie: Data i godzina: ogólnie Dowody: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/cb198a70491d3df0.html Uzasadnienie: Powiedzcie mi proszę jeżeli wiecie co to mi się dzieje na koniec rundy ? Gram na cod 200# i gdy zostaje np. jeden gracz w jakimś teamie i go zabiją to nawet nie widzę kto go zabił i mi się pokazuje takie zielone okienko co tam normlanie powinno być widać ?? Bardzo Proszę o pomoc bo jest to drażniące Pozdrawiam elo ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 5 Grudnia 2014 #237261 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Problemy z Counter-Strike". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Grudnia 2014 #237264 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 ogólnie nie usuniesz tego, bo to jest związane z pluginem roundsoundu. a dlaczego Ci się tam nic nie wyświetla to nie wiem ja też tak czasem mam, na niktórych serwerach to okienko działa mi dobrze na niektórych nie. tak czy siak nie pozbędziesz się tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Grudnia 2014 #237267 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 kurde to lipa ... no nic może ktoś jednak będzie wiedział jak się tego pozbyć,kiedyś pamiętam też tak miałem ale coś wpisałem i mi się to nie pokazywało tylko było coś normlanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Grudnia 2014 #237268 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 Też tak mam mówiłem Numerkowi o tym ale tak jak napisał trzeba by było zmieniać plugin z rsami żeby tego nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2014 #237475 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 dobra okej w takim razie zamek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 6 Grudnia 2014 #237548 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Informacje o piosence można przenieść z prawego narożnika do czatu za pomocą cvaru. Zaraz zmienię konfigurację serwera. Mimo wszystko, jeśli nastąpi crash serwera, przez pierwszą mapę info ponownie będzie w prawym narożniku, lecz po zmianie mapy wszystko powinno wracać do normy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 6 Grudnia 2014 #237550 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi