Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 4 Grudnia 2014 #236950 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Witam. Chciałam prosić o pomoc. Dziś po raz pierwszy od długiego czasu, gdy serwery nie działały weszłam na serwer, zbanowałam jednego czita, posiedziałam minutę na spekcie po czym mnie wywaliło i napisało coś ala "ban list serwer". Teraz mi w ogóle tego serwera nie wczytuje... Ani w ulubionych go nie mam, ani nie da się na niego wejść, ani nie da się połączyć przez forum, ani przez connect ani nic...... Robiłam: - reset laptopa - odinstalowałam i zainstalowałam na nowo grę oraz steama i nadal nie działa, bez skutku... Pomijając fakt, że inne serwery MH mi działają bez problemu... Ktoś wie o co chodzi?! Proszę o pomoc..... -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 4 Grudnia 2014 #237093 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Co Ci dokładnie wyskoczyło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 4 Grudnia 2014 Autor #236979 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 "Ban list serwer" z tego co pamiętam i teraz nie widzi mi serwera DD2#2, a wszystkie inne działają. Wiem, że problem tkwi w necie, ale zrobiłam reset internetu i nadal nie działa... Jakoś musi się dać rozwiązać ten problem -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 4 Grudnia 2014 #237047 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Rozmawiałem z Madzią i już wszystko jest jak należy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 4 Grudnia 2014 #237048 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi