Inte Tillgänglig Danke:* Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 Witam. Chciałam prosić o pomoc. Dziś po raz pierwszy od długiego czasu, gdy serwery nie działały weszłam na serwer, zbanowałam jednego czita, posiedziałam minutę na spekcie po czym mnie wywaliło i napisało coś ala "ban list serwer". Teraz mi w ogóle tego serwera nie wczytuje... Ani w ulubionych go nie mam, ani nie da się na niego wejść, ani nie da się połączyć przez forum, ani przez connect ani nic...... Robiłam: - reset laptopa - odinstalowałam i zainstalowałam na nowo grę oraz steama i nadal nie działa, bez skutku... Pomijając fakt, że inne serwery MH mi działają bez problemu... Ktoś wie o co chodzi?! Proszę o pomoc..... -.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teez. Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 Co Ci dokładnie wyskoczyło? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Posted December 4, 2014 Author Share Posted December 4, 2014 "Ban list serwer" z tego co pamiętam i teraz nie widzi mi serwera DD2#2, a wszystkie inne działają. Wiem, że problem tkwi w necie, ale zrobiłam reset internetu i nadal nie działa... Jakoś musi się dać rozwiązać ten problem -.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teez. Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 Rozmawiałem z Madzią i już wszystko jest jak należy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teez. Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...